Testimoni Hebat Detox dengan Vivix

 

Saya pasti ramai yang sudah tahu Vivix ni dari sumber botani kan? Vivix ni merupakan campuran minuman yang terdiri daripada Anggur Muscadine, Knotweed Jepun, Elderberry Eropah dan Lobak Ungu.

Vivix ni tiada perisa buatan, tiada pemanis tiruan, dan tiada pangawet buatan. Rasanya pulak masa-masam beri gitu. Memang sedap.

Vivix ni, dengan izin Allah ada banyak manfaatnya. Antara manfaat Vivix adalah :

1.    Menyokong kesihatan sendi

2.    Meningkatkan imun

3.    Menyokong kesihatan otak

4.    Menyokong kesihatan jantung

5.    Melambatkan proses penuaan

6.    Membantu meningkatkan tenaga

7.    Membantu mengawal gula dalam darah

8.    Membantu melindungi sel

9.    Membantu mengawal berat badan

10.  Menyokong kesihatan mata

Post kali ni, kita focus pada testimoni-testimoni customer yang detox dengan Vivix ni ye..semoga menjadi inspirasi dan tambah menguatkan keinginan untuk try Vivix yang premium best ni 😀


Berjaya kurangkan saiz seluar 2 inci dalam masa 1 minggu (inch loss 😍😍)

“Sebenarnya, akak nak detox sangat dengan Vivix ni sebab berat naik sangat masa timbang di Aeon. Naik hingga 71.7kg. Sebelum ni, akak beritahu berat dalam 63-65kg sahaja.

Terkejut sangat waktu tu, selepas buat detox Vivix. Bangun pagi, badan rasa cergas, tapak kaki dah tak rasa sakit, dan lutut pun tak sakit. Alhamdulillah” – FB Ida Rashid



Berjaya hilangkan 1.5 inci dalam masa 1 minggu

“Ena rasa badan bertenaga walaupun menyusukan anak. Tak cepat rasa letih.

Yang bestnya, ukur lilit pinggang ada berkurang walaupun berat tak turun lagi. Kena konsisten lagi untuk dapatkan hasil yang lagi best” – FB Aeinna Musa



Berjaya turunkan 2kg dalam masa 1 minggu

“Alhamdulillah, badan rasa lebih ringan. Tak mudah rasa letih. Kalau tidak, duduk saja mesti nak terlelap. Badan rasa macam kerja kontrak, dia punya penat.

Dan Kak Ija pun rasa seronok dan best sebab sudah ramai yang follow akak detox selepas lihat perubahan yang akak alami. Seronok bila kita dapat bantu mereka jalani hidup yang lenih berkualiti dan sihat. Insyaallah “ -FB Azliza Sahin

Sistem pembuangan semakin lancar selepas 2 minggu



Best kan? 😃😃

Vivix ni boleh dibeli dengan dua cara:

1.     Anda boleh layari Shaklee website https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=1441796  untuk terus beli di sana dengan menggunakan kad debit atau kad kredit. Ataupun 

2.    Whatsapp saya di https://www.wasap.my/60166203735/sayanakvivix dan saya akan bantu belikan untuk anda. Hassle free :P

Enjoy!

_cikEdahyu :)













No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)



Disclaimer
Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, atau menyembuhkan apa jenis penyakit / masalah kesihatan. Anda perlu merujuk doktor perubatan terlebih dahulu. Maklumat di blog ini adalah untuk rujukan umum semata.