Youth Restoring Eye Treatment: Krim Mata Shaklee

Assalaamualaikum…hai!

Perasan tak meningkat dewasa mata kita makin sembap atau ada lingkaran bawah mata? Macam mata panda pun ada 😂. Tapi, panda tu comel lah mata camtu kan? Kita ni? 😭

Pergi drugstore, banyak sangat pula krim mata. Mana satu nak pilih kan? Okay, saya nak memperkenalkan “Youth Restoring Eye Treatment”.

SEMUA MATA TERTUMPU PADA YOUTH

Bahan, Manfaat dan Fungsi

Manfaat – Anti Penuaan: Mengurangkan penampilan garis halus dan kedutan, kelopak mata kendur; Menegangkan dan menghilangkan kedutan kulit.

Peptide Blend – Membantu menyokong penghasilan kolagen dan mempercepat pembaharuan sel kulit.

Locus Japonicus ditambah dengan Schisandra Chinensis fruit extract – Membantu menyokong penghasilan kolagen, elastin, dan fibrillin; membantu memberikan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit secara berstruktur.

Manfaat – Mengurangkan penampilan lingkaran hitam

Licorice extract – Membantu mencerahkan kulit di bahagian bawah mata untuk mengurangkan lingkaran hitam.

Manfaat – Mengurangkan penampilan mata sembap

Cooling tip – Membantu meningkatkan peredaran mikro untuk mengurangkan penampilan kemerahan bawah mata dan mata yang sembap.

Manfaat – Melembap dan melindungi

Hyaluronic Acid – Menghidrat dengan mengekalkan air pada kulit. Menyerap sehingga 1,000x beratnya di dalam air untuk melembapkan.

Vital Repair+ dan polifenol Muscadine Grape – Membantu mengurangkan kesan radikal bebas dengan melindungi sel DNA; melindungi kerosakan kolagen dan elastin.

Baca juga: Bagaimana Muscadine Grape bertukar ke Vivix?

Keistimewaan Youth Restoring Eye Treatment

·         100% Vegan

·         Bebas gluten

·         Diuji oleh Ahli Dermatologi

·         Bebas kekejaman

·         Tidak menyumbatkan liang pori

·         Formulasi tanpa 1,500 bahan merbahaya

·         100% wanita terbukti secara klinikal memiliki kulit kelihatan lebih muda

Cara Kegunaan Youth Restoring Eye Treatment

Bila perlu digunakan: Selepas Youth Perfecting Toner dan sebelum produk rawatan lain.

Di mana perlu digunakan: Sapukan rawatan di atas kelopak mata dan kawasan tulang kening dan dibawah sepanjang orbit tulang ke sudut luar kawasan mata. Ia merawat garis ekspresi dan kedutan di sisi luar lipatan mata.

Cara 1 : Dengan jari dan cooling tip

Picit tiub untuk mengeluarkan sedikit produk sebesar saiz mutiara ke atas cooling tip.

Dengan menggunakan jari manis anda, titik produk pada kawasan mata untuk dirawat dan gunakan cooling tip untuk meratakan dan mengurut produk ke kawasan mata.

 

Cara 2: Dengan cooling tip

Picit tiub untuk mengeluarkan sedikit produk sebesar saiz mutiara ke atas cooling tip.

Gunakan cooling tip untuk meratakan dan mengurut produk ke kawasan mata.

 

Menarik kan, eye treatment ni? Kesannya boleh nampak seawal 7 – 30 hari tau! 😍😍

 

Selamat tinggal lingkaran gelap bawah mata

Youth Restoring Eye Treatment: Krim Mata Shaklee 

“Saya benar-benar menikmati urutan mata menggunakan cooling tip di mana ia meningkatkan peredaran darah di sekitar kawasan mata. Dengan pergerakan mudah dan lembut, ia mampu merehatkan dan menyegarkan mata saya dalam tempoh beberapa minit sahaja. Dalam masa 7 hari, garis halus di sekitar kawasan mata dan lingkaran gelap bawah mata saya berkurang hampir separuh! Sudut mata saya juga menjadi tegang! Tidak pernah saya bayangkan saya boleh mempunyai sepasang mata yang kelihatan muda” – Goh Ching Yoke

Tiada lagi kedutan di sisi luar lipatan mata

Youth Restoring Eye Treatment: Krim Mata Shaklee 

“Saya terkejut dengan hasil luar biasa YOUTH Restoring Eye Treatment. Saya dapat melihat dengan jelas pengurangan pada kedutan di sisi luat lipatan mata dan garis halus di sekitar kawasan mata saya dalam masa 7 hari. Malah kawan saya ada bertanya, jika saya telah menjalani sebarang prosedur kosmetik. Sekarang, saya mempunyai sebab yang kukuh untuk berkongsi pengalaman saya menggunakan produk ini dengan rakan-rakan saya” – Parimala Devi M. Muniandy

Mengurangkan lingkaran gelap untuk mata yang cerah

Youth Restoring Eye Treatment: Krim Mata Shaklee 

“Hanya satu perkataan untuk menggambarkan produk ini – WOW! Saya suka kerana ia mudah diserap dan memberikan kelembapan yang hebat. Paling penting, lingkaran mata saya kelihatan jelas berkurangan! Sekarang, mata saya kelihatan lebih bertenaga dan lebih cerah. Ia berbeza daripada krim mata tidak berkesan yang telah saya cuba, yang hanya memberi penampilan berminyak. Juga, bau botani semula jadi membangkitkan deria saya setiap kali menggunakannya!” – Norhalimatul Nazurah Abu Bakar

Youth Restoring Eye Treatment: Krim Mata Shakle


Youth Restoring Eye Treatment ini boleh dibeli dengan dua cara:

1.    Anda boleh layari Shaklee website https://www.shaklee.com.my/products/look-younger-longer/14111?sid=1441796  untuk terus beli di sana dengan menggunakan kad debit atau kad kredit. Ataupun 

2.    Whatsapp saya di https://www.wasap.my/60166203735/sayanakyoutheye dan saya akan bantu belikan untuk anda. Hassle free :P 


Hubungi saya: _cikEdahyu

Whatsapp: 016-6203735 Klik sini

Page FB: Pengedar Shaklee Klang Readystock (vitaminayu)

Your certified Shaklee Product Consultant

COD Klang

Pengeposan ke seluruh Malaysia

Enjoy!

_cikEdahyu :)


Location: Klang, Selangor, Malaysia

4 comments:

  1. Bahagian bawah mata itulah kawasan yang sangat sensitif untuk dijaga dan dipulihara.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan...Bawah mata tulah yang kena extra care sebab sensitif..tapi selalu di terlupakan :(

      Delete

Terima kasih atas komen anda :)



Disclaimer
Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, atau menyembuhkan apa jenis penyakit / masalah kesihatan. Anda perlu merujuk doktor perubatan terlebih dahulu. Maklumat di blog ini adalah untuk rujukan umum semata.