Youth: Skincare dengan Ramuan Botani

 

Assalaamualaikum…hai!

Seperti di entri Promosi Disember 2020, Youth merupakan produk Skincare Shaklee yang berfungsi untuk:

·         Melembapkan kulit wajah

·         Mengurangkan masalah kemerahan pada kulit

·         Membantu masalah jerawat

·         Mencerahkan kulit

·         Memperbaharui sel kulit

·         Meningkatkan penghasilan kolagen

Selain daripada itu, Youth juga dikuatkan dengan ramuan botani yang menjadikan ia berbeza dengan skincare di pasaran.

Bahan Utama Youth Skincare

Muscadine Grape

Polifenol di dalam Muscadine Grape melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin. Polifenol juga terdapat dalam Vivix

Lotus Japonicus

Youth Complex yang digabungkan dengan Lotus Japonicus, mengaktifkan protin youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin.

Vital Repair+ Complex

Vital Repair Complex memberikan nutrien anti-oksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.

Apple Stem Cell Extract

Kajian menunjukkan bahawa Apple Stem Cell Extract mengaktifkan dan mempercepat pembaharuan sel kulit untuk kulit kelihatan lebih muda.

Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit anda kelihatan lebih berseri dan lembut, lebih lama.

Schisandra Chinensis Fruit Extract

Secara tradisionalnya, herba ini digunakan di China, Jepun dan Korea untuk melegakan dan menenangkan keradangan dan kegatalan kulit. Schisandra Chinensis Fruit Extract menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan.

Berminat dengan Set Youth? Set Youth ini boleh dibeli dengan dua cara:

1.    Anda boleh layari Shaklee website https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=1441796  untuk terus beli di sana dengan menggunakan kad debit atau kad kredit. Ataupun 

2.    Whatsapp saya di https://www.wasap.my/60166203735/sayanakyouth dan saya akan bantu belikan untuk anda. Hassle free :P

 

Hubungi saya: _cikEdahyu

Whatsapp: 016-6203735 Klik sini

Page FB: Pengedar Shaklee Klang Readystock (vitaminayu)

Your certified Shaklee Product Consultant

COD Klang

Pengeposan ke seluruh Malaysia

 

Enjoy!

_cikEdahyu :)









30 comments:

  1. produk yang dipercayai..tergoda betul dengan testimoni mereka yg dah cuba youth ni. banyak kebaikan die utk kulit kan

    ReplyDelete
  2. produk ni bagus sebab guna fruit extract.natural produk from trusted brand. tak perlu ragu untuk gunakan

    ReplyDelete
  3. Baru kutahu yang Youth skincare ni adalah rangkaian produk dari Shaklee rupanya... Good to know that this skincare is using the fruit extract.. bukan bahan kimia, macam ni lebih skin-friendly kan.. baru2 ni baru baca tentang yang eye punya produk..tertarik dengan produk tue..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah, Youth ni skincare Shaklee. Just let me know if you need any helps ya ☺️

      Delete
  4. Ooo Youth nie dari Shaklee. Now I know. Rawlins suka sebab banyak guna fruit extract.

    ReplyDelete
  5. Ramai yang kata bagus sebab banyak kelebihan dari ekstrak Muscadine grape tu. Bukan je utk kesihatan tubuh badan tapi bagus untuk kulit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah, Muscadine grape tu power sebab high antioksidant

      Delete
  6. nampak macam produk yang bagus. first time saya dengar sebenarnya. bolehlah nnti saya recomend kan dekat kawan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, saya memang suka. Just let me know if you need any helps ya ☺️

      Delete
  7. Banyak juga rupanya produk Shaklee yang bagus2 ya. Selama ni saya selalu dgr esp je.

    ReplyDelete
  8. selalu tengok orang promote youth skincare ni lama-lama rasa macam nak try haha

    ReplyDelete
  9. produk youth ni memang bagus..sebab pernah guna dan memang rekomen sangat

    ReplyDelete
  10. Set Youth target untuk remaja zaman sekarang yang mengutamakan penampilan dan juga penjagaan demi kontent heheheheh. Kita yang dah kertu ni tengok jer lah anak muda-muda dan cantik-cantik sekarang heheheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh juga Maha..saya ada je customer yang berumur still consistent youth ni ☺️

      Delete
  11. oh nice these ingredients are so helpful and effective. interesting products

    ReplyDelete
  12. Bagus produk skincare shaklee ni, bahan2 semua premium kualiti dan banyak manfaatnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan, memang berkualiti. Just let me know if you need helps regarding youth ya ☺️

      Delete
  13. Banyak produk shaklee ni sekarang yaa.. yang beli dan makannya pasti tau kesannya.. macam Sis tak pernah guna dan cuba, so tak tau nak komen macam mana..one day laa nanti cuba..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha..no worries, sis. Kita share the happiness 🤩

      Delete
  14. Memang baguskan youth ni? Sebab baca siapa yg pakai semua bg feedback yg bagus

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, saya memang pakai youth ni. So far, best sangat ☺️

      Delete
  15. Laaa.. youth skincare ini rupanya produk bawah shaklee juga yea.. adik AM dok pakai n guna skrg.. nmpk menarik, leh AM cuba juga

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah, AM. Youth skincare ni Shaklee punya ☺️ Just let me know if you need any help, ya 😁

      Delete

Terima kasih atas komen anda :)



Disclaimer
Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, atau menyembuhkan apa jenis penyakit / masalah kesihatan. Anda perlu merujuk doktor perubatan terlebih dahulu. Maklumat di blog ini adalah untuk rujukan umum semata.