NZ Souvenirs Giveaway by SitiYangMenaip

 

NZ Souvenirs Giveaway by SitiYangMenaip

Lamaaaa rasanya tak join GA 😀 Kali ini, Ayu nak support GA dari rakan blogger SitiYangMenaip. GA ni ada 2 kategori. Macam Ayu, Ayu join kategori Dua 😍

Nak tau kategori apa? you guys boleh tekan link kat poster atas ni.

Tempoh GA: 16 May 2021 - 31 May 2021

Jom kita support GA ni! :) Jom!

Location: Klang, Selangor, Malaysia

20 comments:

  1. Replies
    1. Terima kasih :) Good luck jugak Ako!

      Delete
  2. hyee Ayu.. terima kasih sudi luang masa join GA saya..
    saya da follow sini dan subscribe YT Channel juga..

    ReplyDelete
  3. Goodluck and all the best! :)

    ReplyDelete
  4. Good luck untuk kita semua yang join ni.

    Selamat hari raya. Tak lambat lagi nak wish kan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Raya kan sebulan..hehe..Selamat Hari Raya! :)

      Good luck juga :)

      Delete
  5. Salam perkenalan.. Follow sini..
    Semoga berjaya..

    ReplyDelete
  6. Selamat bergiveaway. Semoga ada rezeki menang. Aaminn...

    ReplyDelete
  7. Dah siap draf, tunggu nak publish je. Selamat maju jaya, edah.

    P.S. Jom join GA yg sdg berlangsung di blog Abam Kie? Terima kasih.
    http://www.zukidin.com/2021/05/happy-birthday-giveaway-by-abam-kie.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good luck gak, Abam Kie :)

      Ada GA gak ye? okayyy :P

      Delete
  8. Semoga ada rezeki utk menang

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda :)



Disclaimer
Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, atau menyembuhkan apa jenis penyakit / masalah kesihatan. Anda perlu merujuk doktor perubatan terlebih dahulu. Maklumat di blog ini adalah untuk rujukan umum semata.