Info Produk: Perbandingan di antara ESP, Cinch Shake & Meal Shakes

 

Info Produk ESP, Cinch Shake & Meal Shakes

Energizing Soy Protein (ESP) Shaklee

ESP Shaklee 

-       Memberi anda tenaga berkekalan dengan protein soya untuk stamina yang lebih tinggi supaya anda boleh melakukan lebih banyak lagi aktiviti dalam sehari!

-       Didatangkan dalam perisa Vanilla yang sedap.

Siapa yang memerlukan ESP?

-       Sesiapa yang mahu lebih banyak tenaga, mengekalkan berat badan yang sihat, kulit dan rambut yang lebih baik, otot yang kuat, ibu mengandung dan menyusu dan banyak lagi!

-       Tetapi, ESP tidak boleh digunakan sebagai susu formula bayi.

Nutritional Facts ESP:

-       Tenaga: 110 kcal

-       Karbohidrat: 10 g

-       Protein: 14 g

-       Lemak: 1 g

-       Termasuk Vitamin B1, B2, B3, B5, B6, Fosforus, Kalsium, Natrium, Zat Besi.

Waktu dan cara nak minum ESP:

-       Sebagai minuman sarapan pagi yang lazat.

-       Minuman pra-latihan (30 minit sebelum bersenam).

-       Minuman pasca Latihan (sehingga 2 jam selepas bersenam).

-       Atau pada bila-bila masa sepanjang hari!

-       1 hidangan = 1 skop = 3 sudu biasa

Tips! – Perut gastrik? Cuba ESP 😊

Boleh baca: Testimoni ESP untuk Kurangkan Gastrik

Cinch Shake Shaklee

Cinch Shake Shaklee 

-       Memberi anda pengganti makanan berkhasiat yang mengandungi leucine untuk mengekalkan otot tanpa lemak bagi mencapai berat badan yang lebih sihat.

-       Didatangkan dalam perisa Coklat, Vanilla dan Caffe Latte.

Siapa yang memerlukan Cinch Shake?

-       Sesiapa yang ingin menurunkan berat badan berlebihan dan menguruskan berat badan secara efektif.

-       Tetapi, Cinch Shake tidak boleh digunakan sebagai susu formula bayi.

Nutritional Facts Cinch Shake:

-       Tenaga: 180 kcal

-       Karbohidrat: 23 g

-       Protein: 16 g

-       Lemak: 3 g

-       Termasuk Vitamin A, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12, C, D3, E, Kalsium, Besi, Fosforus, Magnesium, Zink, Selenium, Tembaga, Mangan, Natrium, Kalium.

Waktu dan cara nak minum Cinch Shake:

-       Sebagai pengganti makanan berkhasiat untuk sarapan, makan tengahari atau makan malam.

-       Alternatif yang hebat untuk makanan ringan yang tidak sihat.

-       1 hidangan = 2 skop = 6 sudu biasa

Tips! Tambah sayur-sayuran seperti lobak dan saderi untuk meningkatkan nutrient tambahan.

Meal Shakes Shaklee

Meal Shakes Shaklee 

-       Memberi hidangan yang enak dan berkhasiat yang mengandungi protein dan serat makanan untuk membantu dalam pertumbuhan dan perkembangan.

-       Didatangkan dalam perisa Vanilla Perancis.

Siapa yang memerlukan Meal Shakes?

-       Kanak-kanak yang sedang membesar dan remaja yang aktif.

-       Ia juga merupakan makanan yang hebat semasa berpuasa.

-       Tetapi, Meal Shakes tidak boleh digunakan sebagai susu formula bayi.

Nutritional Facts Meal Shakes:

-       Tenaga: 125 kcal

-       Karbohidrat: 23 g

-       Protein: 7 g

-       Lemak: 0.5 g

-       Termasuk serat pemakanan dan 19 jenis vitamin dan mineral seperti Vitamin A, B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12, C, D3, E, Kalsium, Besi, Fosforus, Iodin, Zink, Selenium, Natrium, Kalium.

Waktu dan cara nak minum Meal Shakes:

-       Sebagai minuman sarapan lazat untuk anak-anak anda.

-       Alternatif yang hebat untuk makanan ringan yang tidak sihat.

-       1 hidangan = 1 skop = 3 sudu biasa

Tips! Tambah buah yang berbeza setiap hari dalam Meal Shakes untuk menambah kepelbagaian!

Baca juga: Tips dan Idea Mendidik Anak-Anak Berpuasa untuk Kali Pertama

Sangat menarik kan? 😊 Berminat dengan produk Shaklee ni? ESP, Cinch Shake dan Meal Shakes ini boleh dibeli dengan dua cara:

1.    Anda boleh layari Shaklee website https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=1441796  untuk terus beli di sana dengan menggunakan kad debit atau kad kredit. Ataupun

2.    Whatsapp saya di https://www.wasap.my/60166203735 dan saya akan bantu belikan untuk anda. Hassle free 😊

Hubungi saya: _cikEdahyu

Whatsapp: 016-6203735 Klik sini

Page FB: Pengedar Shaklee Klang Readystock (vitaminayu)

Your certified Shaklee Product Consultant

COD Klang

Pengeposan ke seluruh Malaysia

Enjoy!

_cikEdahyu :)

Location: Klang, Selangor, Malaysia

20 comments:

  1. Terima kasih atas perkongsian.

    Selamat Menjalani Ibadah Puasa :)

    ReplyDelete
  2. lepasni nak try cinch.. sahur minum esp ..bestttt

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh, sama..saya bersahur ESP jugaaa :) cinch variety kan sebab banyak perisa :P

      Delete
  3. 3 pilihan yg hebat utk org dewasa & kanak2..

    ReplyDelete
  4. Tertarik juga dengan cinch shake perisa cafe latte.

    ReplyDelete
  5. banyak khasiatnya. kena beli ni. Thanks for sharing......

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah Abam Kie, moga dapat bantu..lagi-lagi bulan Ramadan ni kan :)

      Delete
  6. Ohh ada perbezaan rupanya. Ingat semua produk lebih kurang sama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah, setiap produk ada kelebihan dia, Nina :)

      Delete
  7. Aku tertarik mengkonsumsinya.
    Lezat juga berkhasiat.

    ReplyDelete
  8. untuk ibu mengandung tu seawal berapa bulan boleh consume ESP ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Anies, ESP ni protein soya. ESP ni boleh diambil dari 1st semester sebab protein, kan. Protein penting untuk kuatkan rahim ibu & dapat galakkan pertumbuhan sel baru pada baby. Lagi best, ESP dapat bantu bagi energy! :)

      Anies boleh refer sini jugak tau, untuk lebih info: http://www.vitaminayu.com/2020/10/Supplemen-untuk-Ibu-Mengandung.html

      Delete
  9. Kunjung ziarah sini. Terima kasih sudi ke dapur Kak Amie. Salamk kenal Edah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam kenal Kak Amie :) Terima kasih sudi singgah..hehe

      Delete
  10. p/s mohon respon ya ;-)

    https://aniesandyou.blogspot.com/2021/05/terima-kasih-kawan-kawan-terima-kasih.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, terima kasih Anies...terharuuuuu :)

      Delete

Terima kasih atas komen anda :)



Disclaimer
Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit

Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.