Testimoni ESP untuk Kurangkan Gastrik

Testimoni ESP untuk Kurangkan Gastrik

ESP adalah protein soya yang merupakan salah satu best seller produk Shaklee. ESP ini dicipta oleh Dr. Forrest C. Shaklee dengan formula pengasingan pertama pada tahun 1961. Maksudnya dah 10 tahun ESP ini dicipta dan masih terjual di pasaran sehingga hari ini!

Bermakna protein soya ESP ini memang sangat dipercayai dari segi kualiti dan juga keberkesanannya lah, kan 😀 

Salah satu feedback ESP Shaklee ini - ESP dapat membantu hilangkan penyakit gastrik. Kita ni kadang-kadang sibuk sangat dengan urusan harian dan selalu skip brekfast la, lunch la. Jadi, ESP ni solution yang paling mudah 😄 Sesuai jugak untuk bulan puasa Ramadhan ni, mudahlah menu untuk sahur 😍😍

Feedback ESP Shaklee

Testimoni ESP untuk Kurangkan Gastrik 
“Pada tahun 2015, saya alami gastrik yang teruk, masuk je makanan, saya akan muntah. Doktor syorkan saya ambil ESP. Alhamdulillah, sebulan konsisten ESP gastrik saya hilang” -Norizati Zaki

Testimoni ESP untuk Kurangkan Gastrik 
“Saya ambil ESP rasa kenyang lama..gastrik tak bertandang. Hasil sampingan dapat turun berat dan kulit dah tak kusam”

Testimoni ESP untuk Kurangkan Gastrik 
“Saya pernah hadapi masalah gastrik yang teruk sampai tidak boleh bangun. Setiap kali bangun saya muntah. Saya cuba ESP, Alhamdulillah memang sangat membantu. Gastrik saya hilang” -Shahirah Raiyan

Testimoni ESP untuk Kurangkan Gastrik 
“Wawa dulu gastrik teruk sampai pernah pengsan. Tak boleh langsung lapar, tak boleh langsung kenyang. Lepas jumpa ESP, Alhamdulillah belum pernah kena gastrik lagi. Ubat pun dah lama tak jumpa” -Wan Rokiah Wan Ismail

Testimoni ESP untuk Kurangkan Gastrik 
“Mudah bila ada ESP ni. Dapat mengelak gastrik datang kembali”

Siapa lagi yang sesuai untuk minum ESP?

·         Nak tambah susu ibu : ESP menggalakkan penghasilan susu dan susu menjadi lebih pekat serta menyokong perkembangan bayi

·         Nak puasa : ESP membekalkan tenaga sepanjang hari

·         Nak kurus : ESP mengawal selera makan dan rasa kenyang dengan lebih lama

·         Nak cantik : ESP memberikan kulit yang cantik, otot, kuku dan rambut yang cantik

·         Nak sihat : ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya

Kelebihan Protein Soya Shaklee

Kelebihan ESP Shaklee 
Membekalkan 14 gram protein Indeks Glisemik Rendah

Kelebihan ESP Shaklee 
Tinggi dengan kalsium yang membantu perkembangan tulang dan gigi yang kuat. 500mg bagi setiap hidangan.

Kelebihan ESP Shaklee 
Membekalkan 9 asid amino

Kelebihan ESP Shaklee
Mempunyai skor PDCAAS (Protein Digestibility Corrected Amino Acid Score) 1.0 – penarafan yang tertinggi dan bersamaan dengan skor yang diberikan pada protein haiwan

Kelebihan ESP Shaklee 
Shaklee menggunakan protein soya yang tidak diubahsuai secara genetik (bukan-GMO) di bawah Program Pengekalan Identiti (IPP)

Kelebihan ESP Shaklee 
Protein soya membantu menurunkan paras kolestrol

*jumlah protein soya yang disyorkan untuk memberikan kesan penurunan terhadap kolestrol darah adalah 25g sehari.

ESP Shaklee 

Berminat dengan ESP? ESP ini boleh dibeli dengan dua cara:

1.    Anda boleh layari Shaklee website https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=1441796  untuk terus beli di sana dengan menggunakan kad debit atau kad kredit. Ataupun 

2.    Whatsapp saya di https://www.wasap.my/60166203735/ESP dan saya akan bantu belikan untuk anda. Hassle free 😊

Hubungi saya: _cikEdahyu

Whatsapp: 016-6203735 Klik sini

Page FB: Pengedar Shaklee Klang Readystock (vitaminayu)

Your certified Shaklee Product Consultant

COD Klang

Pengeposan ke seluruh Malaysia

Enjoy!

_cikEdahyu :)


Boleh baca : Resepi ESP

Baca juga : 5 Tanda Anda Dehidrasi: Tidak Cukup Air

Baca juga : Tips dan Idea Mendidik Anak-Anak Berpuasa untuk Kali Pertama

Baca juga : Tips Minum Air yang Cukup semasa Puasa


Location: Klang, Selangor, Malaysia

10 comments:

  1. antara produk yg laku keras dr Shaklee

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu..one of best seller Shaklee :)

      Delete
  2. Wah bestnya ESP ni 😊 ni time puasa bagus ni, tak rasa lapar hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah, ESP ni memang bagus untuk time puasa. kenyang dan bertenaga :)

      Delete
  3. sedappppp. sy ponn ada minum esp gakkk. tpp minum tengahari jelaaa.. hehe

    ReplyDelete
  4. Ramai kawan Fiza dah Cuba produk Shaklee. Dorang kata bagus. Tapi, Fiza tak Cuba pun lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh cuba, Fiza..insyaAllah memang taknak pandang lain dah nanti..hehe

      Delete
  5. Boleh minta Mr. A cuba nih!, sebab dia ada gastrik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah, Mrs.A bolehla belikan 😊😊

      Delete

Terima kasih atas komen anda :)



Disclaimer
Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, atau menyembuhkan apa jenis penyakit / masalah kesihatan. Anda perlu merujuk doktor perubatan terlebih dahulu. Maklumat di blog ini adalah untuk rujukan umum semata.