Promosi Ramadan Shaklee April 2021

Promosi Ramadan Shaklee April 2021

Korang ingat lagi tak Shaker hijau yang cantik ni 😍😍

Shaker Shaklee 

Haaa..promosi bulan lepas ramai yang nak beli Shaker hijau yang cantik ni tapi “not for individual sale" ye..hehe..bulan lepas punya promosi ekslusif untuk yang beli 4 tong ESP, baru dapat Shaker ni FREE je 😊

Guess what!! Berita baik untuk kita semua sempena nak sambut Ramadan ni 😃

Untuk bulan April ini, Shaklee ada buat Promosi Ramadan yang mana kita boleh dapat Shaker ni dengan hanya RM8.50 je dengan pembelian produk Ramadan bernilai 100UV..nak nangis kegembiraan 😭😭 

Promosi Ramadan Shaklee April 2021

Nak tau macam mana? Jom saya bagi contoh Combo Ramadan supaya anda dapat Shaker Ekslusif ini dengan RM8.50 sahaja 😊

Combo Ramadan 01

Promosi Ramadan Shaklee April 2021 

Combo Ramadan 01 terdiri daripada:

·       kombinasi ESP, Performance Drink perisa Lemon-Lime dan Omega Guard (berharga RM357, jimat RM89)

·         FREE Membership

·         FREE Postage

Boleh baca: Info Produk - ESP

Baca juga: Info Produk - Omega Guard

Combo Ramadan 02

Promosi Ramadan Shaklee April 2021 

Combo Ramadan 02 terdiri daripada:

·         kombinasi Cinch Shake (perisa Coklat/Latte/Vanilla), Performance Drink perisa Lemon-Lime dan Omega Guard (berharga RM373, jimat RM93)

·         FREE Membership

·         FREE Postage

Combo Ramadan 03

Promosi Ramadan Shaklee April 2021 

Combo Ramadan 03 terdiri daripada:

·         kombinasi Cinch Shake (perisa Coklat/Latte/Vanilla), Performance Drink perisa Oren, Cinch Tea Mix dan Omega Guard (berharga RM428, jimat RM107)

·         FREE Membership

·         FREE Postage

Combo Ramadan 04

Promosi Ramadan Shaklee April 2021 

Combo Ramadan 04 terdiri daripada:

·         kombinasi ESP, Performance Drink perisa Oren, Cinch Tea Mix dan Omega Guard (berharga RM412, jimat RM103)

·         FREE Membership

·         FREE Postage

Combo Ramadan 05

Promosi Ramadan Shaklee April 2021 

Combo Ramadan 05 terdiri daripada:

·         kombinasi ESP, Performance Drink perisa Oren, dan Vivix (berharga RM578, jimat RM144)

·         FREE Membership

·         FREE Postage

Baca juga: Info Produk – Vivix

Combo Ramadan 06

Promosi Ramadan Shaklee April 2021 

Combo Ramadan 06 terdiri daripada:

·         kombinasi ESP, Performance Drink perisa Oren, dan ResV (berharga RM606, jimat RM151)

·         FREE Membership

·         FREE Postage

Baca juga: Info Produk – ResV

Promosi Ramadan Shaklee April 2021 

Selain daripada kombinasi Combo Ramadan di atas, boleh juga mix&match mana-mana produk Ramadan Shaklee, asalkan jumlah pembelian bernilai 100UV 😊 untuk mendapatkan Shaker Ekslusif ni dengan hanya RM8.50 sahaja! Boleh hubungi saya, saya boleh bantu 😉

 

Hubungi saya: _cikEdahyu

Whatsapp: 016-6203735 Klik sini

Page FB: Pengedar Shaklee Klang Readystock (vitaminayu)

Your certified Shaklee Product Consultant

COD Klang

Pengeposan ke seluruh Malaysia

Enjoy!

_cikEdahyu :)


Location: Klang, Selangor, Malaysia

16 comments:

  1. banyaknyaaaaa penjimatan!!! shaker mmg cantik laaa waaaaaa

    ReplyDelete
  2. Wow sgt bila ada promosi kan :) Jimat byk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu, memang jimat Promo Ramadan ni..kena grab sebelum habis..hehe

      Delete
  3. Bagus - bagus pula tuh produknya, dan marhaban ya ramadhan mohon maaf lahir batin.

    ReplyDelete
  4. Selamat berpuasa, dan semoga sukses dalam perniagaan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Ramadan, Nur :) Terima kasih atas doanya :)

      Delete
  5. Replies
    1. Memang cantik & smart kan :) hehehe..ramai yang nak beli tumblr tu je, tapi tak dijual..huhu

      Delete
  6. byk betul promosi sempena Ramadhan. semoga biz terus maju...

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda :)



Disclaimer
Segala testimoni / penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit

Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan.