Promosi Ramadan Shaklee April 2021

Promosi Ramadan Shaklee April 2021

Korang ingat lagi tak Shaker hijau yang cantik ni 😍😍

Shaker Shaklee 

Haaa..promosi bulan lepas ramai yang nak beli Shaker hijau yang cantik ni tapi “not for individual sale" ye..hehe..bulan lepas punya promosi ekslusif untuk yang beli 4 tong ESP, baru dapat Shaker ni FREE je 😊

Guess what!! Berita baik untuk kita semua sempena nak sambut Ramadan ni 😃

Untuk bulan April ini, Shaklee ada buat Promosi Ramadan yang mana kita boleh dapat Shaker ni dengan hanya RM8.50 je dengan pembelian produk Ramadan bernilai 100UV..nak nangis kegembiraan 😭😭 

Promosi Ramadan Shaklee April 2021

Nak tau macam mana? Jom saya bagi contoh Combo Ramadan supaya anda dapat Shaker Ekslusif ini dengan RM8.50 sahaja 😊

Combo Ramadan 01

Promosi Ramadan Shaklee April 2021 

Combo Ramadan 01 terdiri daripada:

·       kombinasi ESP, Performance Drink perisa Lemon-Lime dan Omega Guard (berharga RM357, jimat RM89)

·         FREE Membership

·         FREE Postage

Boleh baca: Info Produk - ESP

Baca juga: Info Produk - Omega Guard

Combo Ramadan 02

Promosi Ramadan Shaklee April 2021 

Combo Ramadan 02 terdiri daripada:

·         kombinasi Cinch Shake (perisa Coklat/Latte/Vanilla), Performance Drink perisa Lemon-Lime dan Omega Guard (berharga RM373, jimat RM93)

·         FREE Membership

·         FREE Postage

Combo Ramadan 03

Promosi Ramadan Shaklee April 2021 

Combo Ramadan 03 terdiri daripada:

·         kombinasi Cinch Shake (perisa Coklat/Latte/Vanilla), Performance Drink perisa Oren, Cinch Tea Mix dan Omega Guard (berharga RM428, jimat RM107)

·         FREE Membership

·         FREE Postage

Combo Ramadan 04

Promosi Ramadan Shaklee April 2021 

Combo Ramadan 04 terdiri daripada:

·         kombinasi ESP, Performance Drink perisa Oren, Cinch Tea Mix dan Omega Guard (berharga RM412, jimat RM103)

·         FREE Membership

·         FREE Postage

Combo Ramadan 05

Promosi Ramadan Shaklee April 2021 

Combo Ramadan 05 terdiri daripada:

·         kombinasi ESP, Performance Drink perisa Oren, dan Vivix (berharga RM578, jimat RM144)

·         FREE Membership

·         FREE Postage

Baca juga: Info Produk – Vivix

Combo Ramadan 06

Promosi Ramadan Shaklee April 2021 

Combo Ramadan 06 terdiri daripada:

·         kombinasi ESP, Performance Drink perisa Oren, dan ResV (berharga RM606, jimat RM151)

·         FREE Membership

·         FREE Postage

Baca juga: Info Produk – ResV

Promosi Ramadan Shaklee April 2021 

Selain daripada kombinasi Combo Ramadan di atas, boleh juga mix&match mana-mana produk Ramadan Shaklee, asalkan jumlah pembelian bernilai 100UV 😊 untuk mendapatkan Shaker Ekslusif ni dengan hanya RM8.50 sahaja! Boleh hubungi saya, saya boleh bantu 😉

 

Hubungi saya: _cikEdahyu

Whatsapp: 016-6203735 Klik sini

Page FB: Pengedar Shaklee Klang Readystock (vitaminayu)

Your certified Shaklee Product Consultant

COD Klang

Pengeposan ke seluruh Malaysia

Enjoy!

_cikEdahyu :)


Location: Klang, Selangor, Malaysia

18 comments:

  1. banyaknyaaaaa penjimatan!!! shaker mmg cantik laaa waaaaaa

    ReplyDelete
  2. selamat menyambut ramadhan!

    ReplyDelete
  3. Wow sgt bila ada promosi kan :) Jimat byk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu, memang jimat Promo Ramadan ni..kena grab sebelum habis..hehe

      Delete
  4. Bagus - bagus pula tuh produknya, dan marhaban ya ramadhan mohon maaf lahir batin.

    ReplyDelete
  5. Selamat berpuasa, dan semoga sukses dalam perniagaan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Ramadan, Nur :) Terima kasih atas doanya :)

      Delete
  6. Replies
    1. Memang cantik & smart kan :) hehehe..ramai yang nak beli tumblr tu je, tapi tak dijual..huhu

      Delete
  7. byk betul promosi sempena Ramadhan. semoga biz terus maju...

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. Alahhh, dah habis promosi yang dapat shaker ni..huhu..tapi, masih boleh beli. Cuma tak dapat shaker hijau tu lah :P

      Delete

Terima kasih atas komen anda :)



Disclaimer
Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, atau menyembuhkan apa jenis penyakit / masalah kesihatan. Anda perlu merujuk doktor perubatan terlebih dahulu. Maklumat di blog ini adalah untuk rujukan umum semata.