3 Pilihan Set Cadangan Puasa Shaklee

 

3 Pilihan Set Cadangan Puasa Shaklee

Terdapat 3 pilihan cadangan Set Puasa Shaklee iaitu Set Puasa (Basic), Set Puasa (Popular) dan juga Set Puasa (Optimum).

Set Puasa (Basic)

Set Cadangan Puasa Shaklee 

Set Puasa (Basic) terdiri daripada ESP. ESP dapat membekalkan tenaga dan mengekalkan rasa kenyang yang lebih lama.

Ini kerana ESP mempunyai nilai Glisemik Indeks (GI) yang rendah iaitu 39 sahaja (gula dalam darah tidak meningkat mendadak). Jadi, ESP dapat beri kesan kenyang dan bertenaga lebih lama.

ESP juga diperbuat dari soya Non-GMO (yang tidak diubah genetiknya) yang mana selamat. Tidak seperti kebanyakan soya di pasaran (GMO) yang berbahaya pada kesihatan!

Boleh baca: ESP protein berasaskan soya

Harga dan penggunaan:

ESP: RM 161.25 (non-member) untuk penggunaan 1 – 2 bulan.

Set Puasa (Popular)

Set Cadangan Puasa Shaklee 

Set Puasa (Popular) adalah gabungan ESP dan juga Performance Drink.

Performance Drink (PD) dapat membantu mengelakkan badan daripada kehilangan air dengan cepat ketika berpuasa. PD juga best sebab dapat bantu mengelakkan kelesuan ketika berpuasa.

·         Minuman isotonik tidak bergas

·         Mempunyai lebih elektrolit berbanding minuman isotonik terkemuka

·         Terbukti secara klinikal menghidrat lebih baik daripada air

·         Perisa Oren / Lemon Lime

Harga dan penggunaan:

ESP: RM 161.25 (non-member) untuk penggunaan 1 – 2 bulan.

Performance Drink:

·         Perisa Oren: RM 86.25 (non-member) untuk penggunaan 19 servings.

·         Perisa Lemon Lime: RM 148.75 (non-member) untuk penggunaan 30 servings.

Set Puasa (Optimum)

Set Cadangan Puasa Shaklee 

Set Puasa (Optimum) adalah gabungan ESP, Performance Drink dan Meal Shakes.

·         Meal Shakes merupakan minuman yang berkhasiat, sedap dan berkrim serta sumber yang kaya dengan kalsium, serat dan protein.

·         Dapat memastikan badan kita mendapat bekalan nutrient yang mencukupi.

·         Sangat dicadangkan untuk kanak-kanak yang berpuasa

·         Sumber multivitamin terbaik

·         Berperisa French Vanilla

Harga dan penggunaan:

ESP: RM 161.25 (non-member) untuk penggunaan 1 – 2 bulan.

Performance Drink:

·         Perisa Oren: RM 86.25 (non-member) untuk penggunaan 1 – 2 bulan.

·         Perisa Lemon Lime: RM 148.75 (non-member) untuk penggunaan 1 – 2 bulan.

Meal Shakes: RM 120 (non-member) untuk penggunaan 1 – 2 bulan.

Testimoni

Set Cadangan Puasa Shaklee Testimoni ESP 

“Bila minum ESP waktu pagi, rasa tak lapar. Kalau breakfast pun lambat, kadang-kadang lunch je terus.

Selalu time-time sekarang lah perut nak berbunyi je 😁 (12:39pm)

Hari ini puasa pun sampai sekarang rasa tak lapar sebab sahur ESP”

Set Cadangan Puasa Shaklee Testimoni ESP 

“Alhamdulillah..baru try ESP ni dalam seminggu. Rasa tak lapar, bertenaga je walaupun puasa tapi betul memang tak lapar 😊. Nanti kita nak repeat order lagi.

Mula-mula ingat tak lalu nak minum. Sekali try campur dengan milo, sedap pulak rasa dia 😋👍👍”

Set Cadangan Puasa Shaklee Testimoni Performance Drink 

“Memang betul Performance Drink ni sangat best. Dah lah rasa sedap. Bila minum masa puasa memang kurangkan rasa dahaga dan keringkan tekak. Lagi satu yang saya perasan, saya kurang ke toilet. Jadi, kita takkan kekurangan air dalam badan”

Set Cadangan Puasa Shaklee Testimoni Performance Drink 

“Rutin harian saya memang banyak bergerak ke sana sini dengan cepat, kerja hakiki yang melibatkan tenaga. Performance Drink banyak bantu saya bertenaga dan lebih energetik walaupun saya berpuasa sunat.

Paling saya suka, tumit kaki saya yang selalu kering, dah moist dan kulit tak kering. Performance drink memang best! Lebih-lebih lagi buat jus dengan tembikai merah, memang marvelous! ✌”

Set Cadangan Puasa Shaklee Testimoni Meal Shakes 

“Selera anak untuk makan bertambah dan badan nampak berisi sedikit, berbanding dulu selepas mencuba Meal Shakes lebih 2 minggu”


Set Cadangan Puasa Shaklee Testimoni Meal Shakes 

“Baru-baru ni Ani dapat feedback dari customer Ani. Katanya anaknya berpuasa tak rasa penat. Seronoknya tengok kanak-kanak berpuasa begini 😊

Dan nak bagitau, Meal Shakes ni memang sedap, rasa French Vanilla 😍”


Testimoni Set Cadangan Puasa Shaklee 

“Hari ini saya puasa sunat setelah sekian lama tak puasa. Dah petang macam ni biasanya dah “lembik lutut” dah, tapi sekarang ni masih lagi larat naik turun tangga ofis Aras 3.

Alhamdulillah, mungkin sebab pagi tadi sahur dengan Meal Shakes + ESP + Performance Drink + Madu.. Lepas ni, bolehlah amalkan di bulan Ramadhan yang akan tiba tak lama lagi 😊

Set Cadangan Puasa Shaklee 

Sangat menarik kan? 😊 Berminat dengan Set Puasa ni? Set Puasa ini boleh dibeli dengan dua cara:

1.    Anda boleh layari Shaklee website https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=1441796  untuk terus beli di sana dengan menggunakan kad debit atau kad kredit. Ataupun

2.    Whatsapp saya di https://www.wasap.my/60166203735/SetPuasa dan saya akan bantu belikan untuk anda. Hassle free 😊

Hubungi saya: _cikEdahyu

Whatsapp: 016-6203735 Klik sini

Page FB: Pengedar Shaklee Klang Readystock (vitaminayu)

Your certified Shaklee Product Consultant

COD Klang

Pengeposan ke seluruh Malaysia


Enjoy!

_cikEdahyu :)

Anda juga boleh membaca dengan lebih details, klik saja link di bawah:

5 Tanda Anda Dehidrasi: Tidak Cukup Air

Tips dan Idea Mendidik Anak-Anak Berpuasa untuk Kali Pertama

Tips kurus bulan puasa

Tips dan menu diet berbuka puasa

Tips Minum Air yang Cukup semasa Puasa

Cara Atasi Sembelit, Pedih Ulu Hati, Tambah Berat Badan dan sebagainya semasa Berpuasa

Tips diet mudah untuk sahur di bulan puasa

Testimoni ESP untuk Kurangkan Gastrik

4 Koleksi Testimoni Set Puasa dari Shaklee

2 comments:

Terima kasih atas komen anda :)