4 Koleksi Testimoni Set Puasa dari Shaklee

 

Koleksi Testimoni Set Puasa dari Shaklee

You guys tengah mencari supplement tambahan untuk membantu kita berpuasa nanti? Shaklee ada set puasa ni, yang memang menjadi pilihan ramai rakyat Malaysia semasa bulan Ramadhan 😊 Saya nak share testimoni yang real, bagi you guys lagi percaya 😍

Sahur dengan ESP & PD, bertenaga je semasa puasa!

Koleksi Testimoni Set Puasa dari Shaklee 

“Saya menyusukan anak masa berpuasa. Pernah juga berpuasa ketika hamil. Masa sahur wajib minum ESP atau Cinch Shake, bersama dengan Performance Drink.

Alhamdulillah badan bertenaga dan perut tak rasa lapar yang pedih. Paling best takde rasa haus melampau. Pernah juga tak minum ESP ketika sahur..badan rasa bezanyaaaa. Lapar teruk 😩 dan haus sungguh”

Tiada lagi fobia gastrik semasa puasa!

Koleksi Testimoni Set Puasa dari Shaklee 

“Bila menjelang puasa je, saya mula fobia. Takut! Takut gastrik menyerang. Angin satu badan.

Namun Alhamdulillah, kini saya ternanti-nanti untuk puasa. Minum ESP masa sahur, berbuka pun minum ESP terlebih dahulu sebelum makan menu berbuka. Sepanjang terawikh, bawa bekal Performance Drink.

Tiada lagi angin, badan bertenaga dan mata segar. Saya sudah 8 tahun puasa dengan ESP. Dalam fasa mengandung dan menyusu yang bersambung-sambung 😁”

Puasa penuh walaupun menyusu!

Koleksi Testimoni Set Puasa dari Shaklee 

“Tahun 2019 saya ada pengalaman puasa dengan ESP. Masa tu saya pregnantkan anak ke-2 sambil susukan anak pertama. Alhamdulillah dapat puasa penuh, susu badan pun cukup untuk anak.

Ramadhan tahun 2020 pulak, saya ambil ESP dan Performance Drink. Best sangat dapat puasa penuh, kurang rasa dahaga dan tekak tak perit waktu siang walaupun baby kuat menyusu.”

Hilangkan dahaga dengan Performance Drink

Koleksi Testimoni Set Puasa dari Shaklee 

“Setiap hari berbuka puasa dengan PD, suami minta bancuhkan untuk dia. Lepas cuba, memang nak PD setiap kali berbuka. Rasa puas dengan PD, dahaga tu hilang.

Tak macam minum air manis yang lain, minum banyak-banyak tapi tak puas kan, tak hilang dahaga. Last-last perut penuh dengan air, nak solat pun mula tak selesa 😊

Kenapa ESP dan Performance Drink ni best?

Set Puasa ESP Shaklee 

ESP paling mudah diserap dalam badan kerana mendapat skor tertinggi PDCAAS (Protein Digestibility Corrected Amino Acid Score) iaitu 1.0

ESP mempunyai nilai Glisemik Indeks (GI) yang rendah iaitu 39 sahaja (gula dalam darah tidak meningkat mendadak). Jadi, ESP dapat beri kesan kenyang dan bertenaga lebih lama.

Set Puasa Performance Drink Shaklee 

Performance Drink pula mempunyai kedua-dua gula ringkas dan kompleks untuk tenaga yang cepat, berkekalan dan ketahanan.

Merupakan campuran elektrolit ditambah dengan campuran unik karbohidrat untuk menyokong penghidratan optimum. Lengkap dengan 6 jenis elektrolit iaitu magnesium, kalsium, kalium, fosforus, klorida dan natrium.

Tiada tambahan perasa, pemanis, pengawet dan pewarna tiruan.

Koleksi Testimoni Set Puasa dari Shaklee 

Sangat menarik kan? 😊 Berminat dengan Set Puasa ni? Set Puasa ini boleh dibeli dengan dua cara:

1.    Anda boleh layari Shaklee website https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=1441796  untuk terus beli di sana dengan menggunakan kad debit atau kad kredit. Ataupun

2.    Whatsapp saya di https://www.wasap.my/60166203735/SetPuasa dan saya akan bantu belikan untuk anda. Hassle free 😊

Hubungi saya: _cikEdahyu

Whatsapp: 016-6203735 Klik sini

Page FB: Pengedar Shaklee Klang Readystock (vitaminayu)

Your certified Shaklee Product Consultant

COD Klang

Pengeposan ke seluruh Malaysia

Enjoy!

_cikEdahyu :)

Anda juga boleh membaca dengan lebih details, klik saja link di bawah:

5 Tanda Anda Dehidrasi: Tidak Cukup Air

Tips dan Idea Mendidik Anak-Anak Berpuasa untuk Kali Pertama

Tips kurus bulan puasa

Tips dan menu diet berbuka puasa

Tips Minum Air yang Cukup semasa Puasa

Cara Atasi Sembelit, Pedih Ulu Hati, Tambah Berat Badan dan sebagainya semasa Berpuasa

Tips diet mudah untuk sahur di bulan puasa

Testimoni ESP untuk Kurangkan Gastrik

Location: Klang, Selangor, Malaysia

8 comments:

  1. bagus ambil supplement utk kekal cergas di bulan puasa..

    ReplyDelete
  2. Menarik supplement nii.. da lme xmnum 😬

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh la start balik..hehe..tak lama lagi nak Ramadhan dah :)

      Delete
  3. Vibes puasa dah samppai. Tak sabarnya.

    ReplyDelete
  4. Memang sangat membantu untuk orang yang menyusukan anak.

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda :)