Selamat Hari Raya Aidil Adha 😊

 

Selamat Hari Raya Aidil Adha

Selamat Hari Raya Aidil Adha 😊 Alhamdulillah 😊

Semalam (19/7/2021), Ayu pergi cucuk vaksin 😊 Dapat pulak sehari sebelum raya kan…nasib baik memang tak boleh rentas negeri, jadi memang tak ke mana-mana lah kita. Kalau tidak, mesti menangis jugalah dapat tarikh ni kan 😄

Disebabkan badan masih rasa lemau-lemau effect vaksin, nantilah Ayu akan post entry pengalaman cucuk vaksin ni ye. See you!

Selamat Hari Raya Aidil Adha, again. Enjoy the fullest, insyaAllah you will be the happiest! ❤️


_cikEdahyu :)

Location: Klang, Selangor, Malaysia

8 comments:

  1. Salam aidiladha
    Maaf zahir dan batin

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya Aidil Adha 2021..

    ReplyDelete
  3. Salam aidiladha! :)
    Semoga ceria selalu.

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya... jangan lupa kongsi apa jadi lepas vaksin

    ReplyDelete
  5. Tak terlambat lagi nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha.
    Dah okay tak kesan vaksin? Semoga baik baik je. itulah kan, raya pkp ni tak kemana pun. Beraya di rumah je lah :)

    ReplyDelete
  6. masih dlm mood raya ke tu?

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda :)



Disclaimer
Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, atau menyembuhkan apa jenis penyakit / masalah kesihatan. Anda perlu merujuk doktor perubatan terlebih dahulu. Maklumat di blog ini adalah untuk rujukan umum semata.