Status: Fully Vaccinated

 

Fully Vaccinated

Alhamdulillah, finallyyyyy hari Selasa lepas (5 Oktober 2021), saya dah cukup 14 hari lepas 2nd dose. Lamanya lahaiii perasaan nak tunggu cukup 14 hari..haha..Bukan apa, tak sabar nak dine-in, nak duduk makan kat kedai 😊

Jadinya, waktu lunch semalam kita pergilah cari kedai makan favourite. Kalau terasa nak makan nasi goreng kimchi yang sedap, saya memang suka datang Oiso. Kebetulan memang ada restoran Oiso di 3 Damansara Mall ni, jadi senang lah nak datang makan.

Oiso Korean Restoran vitaminayu Oiso Korean Tradisional Cuisine & Café

Oiso Korean Restoran vitaminayu
Resepi from heart..gituuu

Setakat ni, kalau nak makan nasi goreng kimchi, saya rasa kat sini paling sedap..haha..selain nasi goreng, ada je Korean food yang lain macam jigae dan tobokki. Ada macam-macam, tinggal nak tergoda pilih je ðŸ˜Š

Oiso Korean Restoran vitaminayu RM17.90

Set nasi goreng kimchi ni siap ada sup dengan 3 banchan. Tengoklah telur goreng sebiji dengan salad tepi tu…memang sedap 😊

Oiso Korean Restoran vitaminayu

Siapa suka Korean food angkat tangan 🙌 Kita geng!

Enjoy!

_cikEdahyu :)

Location: Klang, Selangor, Malaysia

3 comments:

  1. wah...best nya.. yong statik 1 dos..tapau jelah,masih menanti tarikh utk 2nd dos

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah...tahniah sis! stay safe ya!

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah...waahhh ni mcm lpsgeram je? hahahaha

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda :)



Disclaimer
Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, atau menyembuhkan apa jenis penyakit / masalah kesihatan. Anda perlu merujuk doktor perubatan terlebih dahulu. Maklumat di blog ini adalah untuk rujukan umum semata.