Promosi Disember 2020 Shaklee: Youth Skincare

 

Assalaamualaikum…hai!

Sekejap saja sudah bulan Disember kan, bulan terakhir untuk tahun 2020. Kurang dari 30 hari lagi kita akan melangkah ke tahun baharu 2021. Saya doakan kita semua semakin kuat, sihat dan ceria mengharungi masa-masa hadapan kita yang gembira. It won’t hurt to stay positive 😊

Pada bulan ini, Shaklee mengadakan promosi untuk Youth Powerful Duo, tau 😍😍 Youth ni apa? Youth merupakan produk Skincare Shaklee yang berfungsi untuk:

·         Melembapkan kulit wajah

·         Mengurangkan masalah kemerahan pada kulit

·         Membantu masalah jerawat

·         Mencerahkan kulit

·         Memperbaharui sel kulit, dan

·         Meningkatkan penghasilan kolagen

Jom kita tengok apa yang Shaklee offer untuk Youth Powerful Duo ini 😎

Youth Hydrate Duo – kombinasi Luminous Gel Oil Cleanser & Perfecting Skin Toner

  

Luminous Gel Oil Cleanser

·         Membersihkan kulit secara menyeluruh

·         Menjadikan kulit lebih halus secara lembut melalui exfoliation

Perfecting Skin Toner

·         Menyingkirkan dan membersihkan kulit daripada sel-sel kulit mati dan bahan-bahan pencemaran yang ada pada kulit

·         Menghidratkan kulit dan mengecilkan pori

·         Membekalkan nutrisi supaya kulit jadi lebih berseri-seri.

Youth Revive Duo – kombinasi Luminous Gel Oil Cleanser & Activating Serum

  

Activating Serum

·         Memperbaiki dan membina semula sel-sel kulit

·         Menggalakkan penghasilan kolagen dan pembaharuan pada peringkat sel yang menjadikan kulit lebih muda dan berseri-seri.

Youth Protect Duo – kombinasi Luminous Gel Oil Cleanser & Age Defence Moisturizer – SPF 50

  

Age Defence Moisturizer – SPF 50

·         Melindungi kulit daripada sinaran matahari

·         Melembapkan kulit muka dan menjadikan kulit muka nampak lebih glowing secara natural

·         Memperbaiki tona kulit dan menjadikan tona kulit lebih sekata

Youth Moisturizing Duo (Day) – kombinasi Luminous Gel Oil Cleanser & Moisture Lock Day Cream

  

Moisture Lock Day Cream

·         Pelembap yang menyegarkan kulit

·         Mengekalkan hidrasi dan melindungi kulit dari kehilangan kelembapan bagi menghasilkan kulit yang licin, gebu dan lembut

Youth Moisturizing Duo (Night Light) – kombinasi Luminous Gel Oil Cleanser & Advanced Renewal Night Cream (Light)

  

Advanced Renewal Night Cream (Light)

·         Menggalakkan proses pembaharuan sel kulit semasa tidur

·         Membantu merangsang penghasilan kolagen dan elastin

Youth Moisturizing Duo (Night Rich) – kombinasi Luminous Gel Oil Cleanser & Advanced Renewal Night Cream (Rich)

  

Advanced Renewal Night Cream (Rich)

·         Krim malam yang diformulasi dari Shea Butter dan Jojoba yang menggalakkan hidrasi kulit mendalam dan melembutkan kulit

·         Algae Marin yang kaya dengan vitamin dan antioksidan, membantu pembaharuan sel kulit secara manual sewaktu tidur.

 
Youth Radiant Duo – kombinasi Luminous Gel Oil Cleanser & Radiance C+E

  

Radiance C+E

·         Menggebukan, mencerahkan dan mengurangkan garisan halus, kedutan dan pigmentasi

·         Menambah baik struktur kulit serta menyekatakan tona kulit wajah

Youth Eye Firm Duo – kombinasi Luminous Gel Oil Cleanser & Restoring Eye Treatment

  

Restoring Eye Treatment

·         Mengandungi Peptide Blend unik yang dibuktikan di dalam kajian klinikal dapat mengurangkan penampilan garis serta kedutan di kawasan sekeliling mata dan kedutan di sisi luar lipatan mata atau crow’s feet dalam masa seawal 7 hari.

·         Mempunyai cooling tip unik yang menyegarkan dan memberikan tenaga di kawasan mata dengan urutan lembut.

Baca: Youth Restoring Eye Treatment

Dengan setiap pembelian Youth Powerful Duo ini, anda akan dapat:

·         HARGA JIMAT termasuk membership (bernilai RM35)

·         FREE delivery (bernilai RM10)

·         FREE INSPIRA COIN POUCH (bernilai RM20)

·         CASHBACK 

Testimoni

Jerawat Tiada Lagi

 

“Wani suka sangat Youth Skincare ni sebab jerawat dah tak ada. Kulit makin cantik berbanding dulu”

Jeragat Tiada Lagi

 

“Side effect ubat TB, kulit tiba-tiba keluar jeragat yang sangat teruk. Selepas konsisten menggunakan Youth Skincare dan juga supplement Shaklee, tak sedar kulit dah kembali cerah walaupun mengambil masa. Orang lain pun tegur tak sangka jeragat boleh hilang!” 

Berminat dengan Youth Powerful Duo? Promosi sehingga 31 Disember 2020 sahaja tau 😁😁. Jangan terlepas! 😋

Youth Powerful Duo ini boleh dibeli dengan dua cara:

1.    Anda boleh klik gambar ikut kombinasi duo yang anda suka untuk terus beli melalui website dengan menggunakan kad debit atau kad kredit. Ataupun 

2.    Whatsapp saya di https://www.wasap.my/60166203735/promodisember dan saya akan bantu belikan untuk anda. Hassle free :P

 

Hubungi saya: _cikEdahyu

Whatsapp: 016-6203735 Klik sini

Page FB: Pengedar Shaklee Klang Readystock (vitaminayu)

Your certified Shaklee Product Consultant

COD Klang

Pengeposan ke seluruh Malaysia

Enjoy!

_cikEdahyu :)












Location: Klang, Selangor, Malaysia

31 comments:

  1. Shaklee ni byk betul keluaran productnya kan , the skin care pun nampak promising bila baca all the testimoni... yg penting shaklee ada sijil halal kan.... and the promotion for disember nmpk best !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes, Shaklee ada sijil halal..Shaklee ni macam-macam ada sebenarnya :)

      Delete
  2. Eye treatment youth skincare ni macam best, harga pun murah je. Hopefully area mata cantik la lepas pakai ni

    ReplyDelete
  3. Oh nampak macam menarik jugak yea tu, bagus juga ada promosi akhir tahun hehe 👍🏻😁

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah, Qeela.. promosi Cleanser + any 1 product ni sampai akhir December je tau..jangan terlepas..hehe

      Delete
  4. Menarik jugak skincare shaklee ni. Nampak keberkesanan dan berbaloi dengan harga . Ada rezeki boleh Sal try nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah Sal, boleh cuba..harga memang berbaloi-baloi :) Macam serum tu, saya guna sampai 3-4 bulan. Cleanser dah nak masuk 3bulan, ada lagi :)

      Delete
  5. Thank you for sharing..the skincare look good ☺️

    ReplyDelete
  6. Dah makin berusia makin banyak yang diperlukan untuk mengekalka kesihatan wajah. Banyak plak duo pact yang sesuai nie - sabarlah hati ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh try Rawlins..lagi-lagi tengah promotion ni :)

      Delete
  7. hujung2 tahun ni seronok betul membeki memang banyak sales.. shaklee ni brand yang terbukti berkesan. ramai yang guna. moga awak sukses dengan shaklee

    ReplyDelete
  8. Baru tahu shaklee ade skincare. Selama ni kita tengok supplement je hee. Testimoni pon bagus lah... Memang menjadi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shaklee ada macam-macam, cik Fafa..Supplement, skincare, homecare pun ada tau..boleh cuba :)

      Delete
  9. Makin hari makain hebat produk Shaklee ni walau Sis tak pernah lagi mencuba walau satu pun, tapi kawan-mkawan ramai gunakannya, semua kata bagus dan serasi dengan mereka.. lagi kalau dah ada promosi ni, lagi le berbaloi membelinya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul sis. Memang berbaloi sebab saya memang pakai, recommended..hehe..boleh contact saya ye :)

      Delete
  10. Wah nampak menarik berkesan utk yang dewasa pun... sesiapa yg masih tercari produk sesuai bole la cuba produk bumiputra ni kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Shaklee from US, kakFas..but its Halal by JAKIM..boleh cuba sebab skincare dia memang sesuai untuk semua jenis kulit :)

      Delete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. Wahhhh Shaklee ada promotion ye... Menarik ni... Boleh tengok3 supplement yang sesuai for me nanti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh, Shaklee ada supplement, skincare juga :)

      Delete
  13. Menarik betul promo dia. Nampak beza kulit mak cik tu kan. Nak suggest kat mak la suruh try.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Side effect ubat, sis..tapi memang cantik dan beza kan? bolehla suggest pada mak :)

      Delete
  14. these information look useful. thanks for sharing!

    ReplyDelete
  15. Wah testimoni dia hebat, terbukti berkesan. Produk Shaklee dah tentu mengandungi bahan-bahan yang berkualiti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye, ummi. Produk Shaklee memang semua clinically studied and tested :)..Lagi-lagi skincare ni ada botanical ingredients..memang best :)

      Delete
  16. Promosi yg sangat menarik dari shaklee. Rumusan yg digunakay dalam produk memang benar-benar meyakinkan

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda :)



Disclaimer
Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, atau menyembuhkan apa jenis penyakit / masalah kesihatan. Anda perlu merujuk doktor perubatan terlebih dahulu. Maklumat di blog ini adalah untuk rujukan umum semata.