OsteMatrix Shaklee ada magnesium

 


Aritu ada member tanya: Edahyu, Shaklee ada tak vitamin yang ada magnesium? Sebab aku baca magnesium boleh bagi kita relax and senang tidur...

The answer is "Iye, ada" 😊

So, saya suggest OsteMatrix..OsteMatrix ni ada magnesium yang boleh bantu otot kita jadi lebih relax dan dapat bantu tidur lena.

Dua minggu lepas tu, member yang sama tanya: Edahyu, nak satu lagi la. Mak aku pun nak makan jugak OsteMatrix ni sebab kaki dia selalu cramp.

Iya, silakan..moga bermanfaat untuk jalani hidup yang lebih sihat.

Baca dengan lebih details mengenai OsteMatrix dan juga testimoni di sini


Apalagi guys!! 💗💗

Ostematrix ni boleh dibeli dengan dua cara:

1.     Anda boleh layari Shaklee website https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=1441796  untuk terus beli di sana dengan menggunakan kad debit atau kad kredit. Ataupun 

2.    Whatsapp saya di https://www.wasap.my/60166203735/sayanakoste dan saya akan bantu belikan untuk anda. Hassle free :P


Enjoy!

_cikEdahyu :)


No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)



Disclaimer
Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, atau menyembuhkan apa jenis penyakit / masalah kesihatan. Anda perlu merujuk doktor perubatan terlebih dahulu. Maklumat di blog ini adalah untuk rujukan umum semata.