11 Testimoni Pengguna ResV

 

Assalaamualaikum…hai!

ResV merupakan suplemen berdasarkan bahan botani yang menyokong kesihatan umum dan mengekalkan keremajaan serta hidup yang lebih bersemangat. Kandungan polifenol yang terdapat dalam setiap bahan botani ini merupakan nutrien penting untuk sel sihat antaranya melindungi dan memperbaiki DNA, meningkatkan tenaga sel, meningkatkan daya tahan sel, dan meningkatkan fungsi sel badan kita. Kenali ResV dan Manfaatnya yang banyak di sini.

Testimoni pengguna ResV

Badan rasa cergas

“Selepas makan ResV ni, badan tak rasa letih walaupun sehari suntuk duduk dalam kelas. Lepas tu, drive balik lagi. Sampai di rumah, tak kelepek kepenatan pun. Memang best!”

Sakit pinggul dah hilang selepas seminggu

“Bulan 9 tahun lepas, Nana jatuh terduduk, so tulang pinggul ni memang jadi sakit sangat-sangat. Kalau duduk lama, dia akan jadi macam sakit gila-gila. Tak selesa bila duduk lama-lama.

Seminggu selepas makan ResV ni, Nana perasan sakit tu dah hilang. Duduk lama pun dah tak sakit dah”

Kesan parut semakin pudar, kulit makin licin

“Yana memang nampak perubahan kat Husband in terms of skin dia tau. Sebab sebelum ni parut kat muka dia bahagian pipi susah betul nak hilang, tapi bila dia consume ResV memang nampak kulit dia makin bersih.

Kesan parut dah start pudar, kulit pun makin licin”

Energy booster

“Crazy! Kak Mutia baru consume 2 biji ResV semalam. Bangun pagi je rasa cergas dan energy tu like terlebih-lebih pula. Rasa alert sangat.

Suami siap pelik, kenapa sayang bangun awal? Kak Mutia jawab consume ResV semalam”

Energy booster

“Bila penat sangat, I rasa I ada energy crashed. I mengantuk dan rasa macam tak boleh nak bangun lagi. Bila rasa macam tu, I cepat-cepat telan 2 biji ResV. I terus rasa energetic balik sampai terlupa yang tadi penat. 

ResV ni effect dia instant sangat” 

Badan lebih bertenaga dan kulit lebih cantik

“Adik Mizah memang kerja review kajian-kajian pasal polifenol dan resveratrol tau. Jadi, dia excited sangat nak cuba ResV.

First day ambil was like “Kak, segarnya bangun pagi ni”. Improvement part energy dan kulit pun banyak” 

Tidur lebih berkualiti dan badan lebih bertenaga

“Bangun awal rasa fresh tak mengantuk langsung, memang rasa beza bila consume ResV! Time puasa pun boleh rasa in terms of energy dan tak mengantuk. Kalau tidak, biasanya petang dah baring dah 😊

Badan rasa ringan dan bertenaga

“Pagi bangun awal pukul 5 rasa ringan je badan. Kalau sebelum ni tak consume ResV, memang dah kelaut nak bangun pagi”

Bangun pagi lebih segar dan tiada masalah kebas/ sakit kaki

“Badan rasa ringan je. Bangun pagi takde sakit-sakit or lenguh badan dah macam sebelum ini.

Alhamdulillah, bangun pagi takde rasa kebas kaki atau sakit kaki”

Badan lebih bertenaga untuk bekerja

“Memang tak rasa letih langsung. Balik kerja boleh lagi buat order Food Delivery sampai petang. Memang tenaga tu luar biasa”

Badan rasa ringan dan bertenaga. Juga untuk tingkatkan sistem imunisasi tubuh

“Memang rasa tak mengantuk. Badan pun rasa ringan je sebab dia detox sekali.

Ambil ResV ni juga sebab nak boost immune system sebab kerja sebagai frontliners”

 

Bestkan, ResV ni 😊😉 ResV boleh dibeli dengan dua cara:

1.    Anda boleh layari Shaklee website https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=1441796  untuk terus beli di sana dengan menggunakan kad debit atau kad kredit. Ataupun 

2.    Whatsapp saya di https://www.wasap.my/60166203735/sayanakresv dan saya akan bantu belikan untuk anda. Hassle free :P

Hubungi saya: _cikEdahyu

Whatsapp: 016-6203735 Klik sini

Page FB: Pengedar Shaklee Klang Readystock (vitaminayu)

Your certified Shaklee Product Consultant

COD Klang

Pengeposan ke seluruh Malaysia

 

Enjoy!

_cikEdahyu :)

















Location: Klang, Selangor, Malaysia

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)



Disclaimer
Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, atau menyembuhkan apa jenis penyakit / masalah kesihatan. Anda perlu merujuk doktor perubatan terlebih dahulu. Maklumat di blog ini adalah untuk rujukan umum semata.