Koleksi Testimoni Vitamin C Shaklee: Jerawat Hilang


Assalaamualaikum…Hai!

Dibawah adalah koleksi testimoni Vitamin C Shaklee:

Jerawat dah tak singgah dan cepat sihat

“Saya suka Vita C sebab jerawat dah tak naik di muka. Sekarang kurang jatuh sakit. Bila selesema, terus ambil 2 tablet, esoknya sihat” - Puan Hidayah Mosni telah mengamalkan Vitamin C sejak 2016.

Awet muda

“Saya suka Vitamin C sebab jerawat jarang naik, parut cepat pudar, jarang sakit atau senang berjangkit, awet muda (orang tak kenal selalu ingat baru habis universiti atau doktor pelatih) - Puan Ainniah Zulkefli telah mengamalkan Vitamin C sejak 2013.

Tiada lagi jerawat, antibodi semakin kuat

“Dulu selalu naik jerawat kat dahi dan dagu. Sekarang jerawat dah jarang sangat naik kat muka. Kalau naik pun, seketul dua je, itupun kejap je dah elok. Antibodi dah kuat sikit berbanding dulu, jarang kena demam selesema. Gusi dah tak berdarah bila gosok gigi, tak macam dulu” - Puan Eina Md Ali telah mengamalkan Vitamin C sejak 2013.

Kulit nampak glowing

“Vita C banyak bantu masalah saya seperti kulit berjerawat dan berminyak. Juga saya amat perlukan Vita C sebab menguatkan antibody saya. Dulu kulit saya kusam. Sekarang dah Nampak glowing sikit. Pakai pulak skincare YOUTH, memang terbaik!” - Puan Izni Malek telah mengamalkan Vitamin C sejak 2015.

Jerawat cepat kecut dan parut semakin pudar

“Saya suka Vita C sebab sebotol tahan 6 bulan. 2 in 1 boleh buat masker dan banyak membantu masalah kulit Maz. Jerawat cepat kecut dan parut cepat pudar” - Puan Mazni Nasir telah mengamalkan Vitamin C sejak 2017. 

Anda boleh baca dengan lebih detail tentang Vita C Shaklee Sustained Release di sini

Anda juga boleh baca dengan detail disini tentang 5 punca yang boleh menyebabkan jerawat dan 5 jenis jerawat di wajah.

Hubungi saya: _cikEdahyu

Whatsapp: 016-6203735 Kliksini

Page FB: PengedarShaklee Klang Readystock (vitaminayu)

Your certified Shaklee Product Consultant

COD Klang

Pengeposan ke seluruh Malaysia

 

Enjoy!

_cikEdahyu :)


Location: Klang, Selangor, Malaysia

2 comments:

Terima kasih atas komen anda :)



Disclaimer
Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, atau menyembuhkan apa jenis penyakit / masalah kesihatan. Anda perlu merujuk doktor perubatan terlebih dahulu. Maklumat di blog ini adalah untuk rujukan umum semata.