Testimoni : Vivix Selepas Bersalin

 

Assalaamualaikum…hai!

Entry kali ini, saya nak share mengenai Vivix untuk ibu-ibu selepas bersalin. Vivix ini merupakan produk yang digemari ibu-ibu terutamanya yang bersalin czer 😊 Rata-rata mereka gembira dengan Vivix kerana luka cepat sembuh dengan cantik, bertenaga dan bonus: dapat kulit cantik juga!

Entry ini mengenai 12 Testimoni oleh ibu-ibu yang menggunakan Vivix 😊

Teruja bila luka cepat baik, badan pun bertenaga

 
“Bila amal set berpantang Shaklee termasuk Vivix, dalam masa seminggu dah tak rasa apa-apa kat tempat jahit. Badan pun cepat recover, bertenaga, dan kulit pun makin berseri”

Luka baik dalam 2 minggu, badan cergas sangat

 
“Masa anak pertama tak kenal Shaklee lagi. Anak kedua minum Vivix, luka baik dalam 2 minggu, rasa cergas sangat-sangat. Orang tegur nampak macam tak pantang. Masa anak pertama dulu, luka bersalin ambil masa sebulan baru nak baik”

Muka tak pucat, luka dah baik dalam 2 minggu

 
“Orang tegur cergas dalam pantang. Muka tak pucat langsung, macam bukan tengah pantang. Luka dalam 2 minggu dah baik dan tak sakit dah. Syida bersalin normal kedua-dua anak tapi luka anak kedua kena jahit banyak sikit sebab doctor terpaksa gunting”

Luka cepat baik. Tiada kesan luka, nampak garis halus je

 
“Alhamdulillah luka cepat baik, tiada kesan pun luka tu, nampak macam garisan halus je sekarang. Pantang pun tak rasa macam bersalin czer, rasa macam bersalin normal ja. Lepas 3 minggu siap boleh mandikan dan menjaga kakak-kakak si baby (3 dan 2 tahun)”

Husband terkejut bila luka dah tutup kering

 
“Ini first time czer, luka kat kulit cepat kering. Hari kedua husband tegur dengan terkejutnya - Dah cantum elok kulit, dan kering-"

Badan bertenaga lepas bersalin czer. Muka dah tak pucat, luka cepat kering

 
“Masa czer anak kedua, usia 30-an. Shieda ambil Vivix, masa tu rasa sakit czer kedua lebih teruk dari yang pertama. Tapi, alhamdulillah asbab ambil Vivix rasa sakit dah kurang. Luka pun cepat kering. Badan pun rasa bertenaga sampai terlupa tengah pantang.

Untuk czer ketiga ni, muntah-muntah je lepas czer. Sampai menggigil tak bertenaga sebab makanan semua keluar, muka pucat sangat. Lepas ambil Vivix, nurse cakap muka dah tak sepucat semalam. Luka pun cepat kering dan baik”

Luka luar cantik, sakit pinggang berkurangan dan susu badan meriah

 
“Saya ambil Vivix waktu bersalin czer anak ke-3. Kesan ambil Vivix, luka luar cantik, sakit pinggang berkurangan dan susu badan meriah. Dan paling best, muka jadi flawless dan whitehead berkurang”

Luka luar cantik, sakit pinggang berkurangan dan susu badan meriah

 
“Alhamdulillah rengat tak ada, susu badan melimpah sampai boleh pam buat stok walaupun setiap masa baby lelaki kuat menyusu. Paling best luka jahitan sembuh sepenuhnya selepas seminggu. Memang recommended sangat untuk ibu berpantang tak kira normal atau czer”

Minum Vivix untuk sembuh luka post-operation. Sekaligus kulit makin lawa!

 
“Memang rasa benefit Vivix ni seawal 3 days after consuming. Husband pun dah tegur muka dah semakin kurang jerawat”

Doktor puji luka dalaman cantik

 
“Vivix memang wajib. 2 orang anak, kedua-duanya czer. 2nd time czer doctor puji luka dalaman cantik, tiada adhesion. Macam tak pernah czer before”

Pembedahan Caesarean pulih lebih cepat

 
“Saya makan Vivix dan set pantang masa czer baru ni, memang berbeza lah. Sakit memang cepat hilang bahagian dalam. Bila orang cerita batuk sakit ke apa kalau czer, Alhamdulillah saya tak rasa”

Bersalin Czer dan berpantang dengan Vivix

 
“Lepas pantang dia ambil 1 sudu sehari. Memang gaya tak macam orang bersalin czer”

 

Berminat dengan Vivix? Vivix ini boleh dibeli dengan dua cara:

1.    Anda boleh layari Shaklee website https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=1441796  untuk terus beli di sana dengan menggunakan kad debit atau kad kredit. Ataupun 

2.    Whatsapp saya di https://www.wasap.my/60166203735/sayanakvivix dan saya akan bantu belikan untuk anda. Hassle free :P

Hubungi saya: _cikEdahyu

Whatsapp: 016-6203735 Klik sini

Page FB: Pengedar Shaklee Klang Readystock (vitaminayu)

Your certified Shaklee Product Consultant

COD Klang

Pengeposan ke seluruh Malaysia

 

Enjoy!

_cikEdahyu :)



Location: Klang, Selangor, Malaysia

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)



Disclaimer
Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, atau menyembuhkan apa jenis penyakit / masalah kesihatan. Anda perlu merujuk doktor perubatan terlebih dahulu. Maklumat di blog ini adalah untuk rujukan umum semata.