Testimoni : Awet Muda bersama Vivix

Assalaamualaikum…hai!

Jika entry sebelum ini saya kongsikan mengenai testimoni ibu-ibu yang menggunakan Vivix selepas bersalin dan berpantang, entry kali ini saya nak kongsi mengenai awet muda. Macam mana Vivix dapat membantu kita awet muda? Sebab ramuan Vivix mengandungi polifenol yang dapat:

1.    Mengurangkan kedutan dan garis halus

2.    Mengurangan pembentukan pigmentasi

3.    Kulit kelihatan lebih muda

4.    Membuat kulit lebih tegang dan anjal

Mari kita lihat mereka yang telah berjaya dengan Vivix!

Kulit makin moist dan halus

 
“Saya dah masuk botol ke 2 Vivix. Obvious part dengan kulit saya, moist dan nampak halus je especially kat kulit wajah. Ira juga try makan untuk rambut sebab gugur banyak, even tak buat treatment, dah kurang gugur..hihi..

Alhamdulillah, senang nak makan Vivix ni sebab sekali suap je untuk total wellness” – Puan Fazira Aziz

Kulit suami makin halus

 
“Husband ambil Vivix juga..Wow! Kulit muka memang makin halus, lubang-lubang bekas jerawat semakin kecut, garis-garis halus kat muka pun dah berkurang. Kulit lebih anjal” – Puan Abby Misaha

Dalam 2 minggu, jeragat dah makin kurang

 

“Sebelum ini kulit muka bawah kawasan mata naik jeragat tebal dan kutil.

Alhamdulillah dalam 2 minggu dah nampak perubahan di muka..dalam sebulan dah hilang jeragat, tinggal sedikit-sedikit kutil di muka..kulit pun nampak berseri”

Kulit glowing dan segar

 

“Rasa macam pati Ribena. Kesan dalam 24 jam kulit jadi glowing dan rasa segar!” – Emma Maembong

Nampak awet muda. Kulit pun jadi tegang dan berseri-seri

 

“Orang tak percaya umur 30 tahun sebab nampak awet muda. Mereka kata macam student baru habis belajar. Rahsianya amalkan Vivix.

Vivix tinggi antioksidan dan bantu melambatkan proses penuaan. Kulit pun jadi tegang dan berseri-seri. TQ Vivix!

Jeragat pudar. Kulit cerah

 

“Pigmentation kat muka dah pudar. Kulit dulu kusam jadi cerah lepas ambil Vivix”

 

Berminat dengan Vivix? Vivix ini boleh dibeli dengan dua cara:

1.    Anda boleh layari Shaklee website https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=1441796  untuk terus beli di sana dengan menggunakan kad debit atau kad kredit. Ataupun 

2.    Whatsapp saya di https://www.wasap.my/60166203735/sayanakvivix dan saya akan bantu belikan untuk anda. Hassle free :P

Hubungi saya: _cikEdahyu

Whatsapp: 016-6203735 Klik sini

Page FB: Pengedar Shaklee Klang Readystock (vitaminayu)

Your certified Shaklee Product Consultant

COD Klang

Pengeposan ke seluruh Malaysia

Enjoy!

_cikEdahyu :)




 

Location: Klang, Selangor, Malaysia

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)



Disclaimer
Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, atau menyembuhkan apa jenis penyakit / masalah kesihatan. Anda perlu merujuk doktor perubatan terlebih dahulu. Maklumat di blog ini adalah untuk rujukan umum semata.