Testimoni YOUTH Skincare untuk Kulit Berjerawat dan Berparut

 

Assalaamualaikum…hai!

YOUTH merupakan produk Skincare Shaklee yang 100% vegan; bebas dari 1,500 bahan pencemar, racun perosak, dan bendasing; juga telah diuji oleh Pakar Dermatologi dan Pakar Oftalmologi. 

YOUTH sesuai untuk semua jenis kulit, termasuk kulit sensitif. Dengan YOUTH, ia dapat : 

·         Melembapkan kulit wajah

·         Mengurangkan masalah kemerahan pada kulit

·         Membantu masalah jerawat

·         Mencerahkan kulit

·         Memperbaharui sel kulit

·         Meningkatkan penghasilan kolagen

Di sini, saya kongsikan antara testimoni mereka yang telah berjaya menyelesaikan masalah jerawat dan parut jerawat di wajah mereka 😊

8 Testimoni YOUTH Skincare Jerawat dan Parut Hilang dan Pudar

JERAWAT CEPAT KERING

Saya pakai YOUTH dah setahun. Dulu makan Vitamin C je, jerawat under control. Lepas pakai YOUTH, kulit makin OK, tona kulit makin sekata. Jerawat muncul pun cepat kering dan tak ada parut.

*12 bulan penggunaan

JERAWAT DAN PARUT HILANG

Saya pakai YOUTH full set. Hasilnya sangat memuaskan. Jerawat dan bekasnya sekali dah hilang. Liang pori juga makin mengecil. Muka nampak bersih dan makin cerah. Saya sangat sukakan YOUTH dan masih pakai sehingga hari ini

*9 bulan penggunaan 

JERAWAT DAN PARUT HILANG

Alhamdulillah, jerawat pada muka saya makin berkurang. Kulit makin cantik dan sihat. Jerawat pun susah nak timbul balik.

*3 bulan penggunaan

JERAWAT DAH TIADA LAGI

Wani suka sangat YOUTH skincare ni sebab jerawat dah tak ada. Kulit makin cantik berbanding dulu.

*3 bulan penggunaan

JERAWAT SURUT, PARUT PUDAR

Selepas ambil injection depo, jerawat naik subur. Konsisten sapu Radiance C+E kat jerawat 3x sehari. Hasilnya jerawat makin surut dan parut juga makin pudar. Darkspot tepi mata tu dah lama kat di situ. 1 tahun bersama YOUTH dan disiplin, akhirnya semakin memudar

*12 bulan penggunaan

JERAWAT DAN PARUT HILANG

Perubahan pada kulit muka sangat ketara apabila jerawat tak tumbuh, parut jerawat sudah hilang dan kulit muka makin lembut

*7 bulan penggunaan

JERAWAT DAN PARUT HILANG

Jerawat yang menimbun dulu dah hilang. Kulit kemerah-merahan dulu pun dah lesap. Parut-parut kesan jerawat yang banyak tu pun dah beransur hilang

*8 bulan penggunaan

PARUT JERAWAT PUDAR

Kulit lebih bersih & glowing, parut jerawat pudar, feel more confident

*1 bulan penggunaan

Baca Promosi Disember 2020 disini : YOUTH Skincare

Untuk ketahui lebih lanjut, boleh hubungi saya

Hubungi saya: _cikEdahyu

Whatsapp: 016-6203735 Klik sini

Page FB: Pengedar Shaklee Klang Readystock (vitaminayu)

Your certified Shaklee Product Consultant

COD Klang

Pengeposan ke seluruh Malaysia

Enjoy!

_cikEdahyu :)




8 comments:

  1. produk ni berjaya kurangkan masalah jerawat :)

    ReplyDelete
  2. banyak review kata best produk youth ni. no wonder ramai yang suka pakai.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Youth ni Shaklee punya skincare..memang clicinically study and kualiti di jaga..hehe

      Delete
  3. boleh rekomen kat member yg berjerawat ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh-boleh ☺️ Just let me know if you need help ya. Thanks 🥰

      Delete

Terima kasih atas komen anda :)



Disclaimer
Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, atau menyembuhkan apa jenis penyakit / masalah kesihatan. Anda perlu merujuk doktor perubatan terlebih dahulu. Maklumat di blog ini adalah untuk rujukan umum semata.