Happy New Year 2021!

 

Assalaamualaikum…hai!

Dah tahun 2021 guys 😊 Sekejap benar rasanya 2020 kan, tak terasa dah bertukar tahun..haha

The last week of December 2020, saya pergi bercuti ke Penang. Tak bercuti sangat pun sebenarnya sebab most of the time memang berehat di hotel je. Keluar hanya untuk makan 😊 Kami pilih duduk di Feringghi instead of tengah town sebab malas nak hadap jem 😉😏

Starbucks ni located walking distance je dari Park Royal (hotel yang kami duduk). Lalu laluan pantai je, tapi boleh tahanlah panas Penang 😂

Sunset at Feringghi. Cantik view sunset dia 😊

Potong kek birthday at hotel’s lounge je. Alhamdulillah 😊

So, 

What about 2021 resolution?

Honestly, saya nak lebih menjaga hati, lebih bersangka baik dan nak lebih happy. Simple tak? 

May 2021 will be better, healthier and full of happiness. InsyaAllah 😊

What about you guys?

Let’s share your 2021 resolution with me at comment section ya! 😍

 

Enjoy!

_cikEdahyu :)








No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)



Disclaimer
Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, atau menyembuhkan apa jenis penyakit / masalah kesihatan. Anda perlu merujuk doktor perubatan terlebih dahulu. Maklumat di blog ini adalah untuk rujukan umum semata.