Koleksi Testimoni Set Cadangan Jerawat Shaklee untuk Lelaki

Set Cadangan Jerawat Shaklee untuk Kulit Jerawat Lelaki

Saya pasti bukan wanita sahaja yang concern tentang masalah kulit yang berjerawat kan? Lelaki pun saya rasa equally concern juga dengan masalah kulit berjerawat yang mengganggu penampilan diri kan?

Penyelesaiannya? 

Set Cadangan Jerawat Shaklee yang terdiri daripada Vitamin C dan ESP dapat membantu 😊 Vitamin C memang terkenal untuk penjagaan kulit kerana dapat membantu pembentukan kolagen yang penting untuk kesihatan kulit, membantu mengurangkan jerawat dan mengawal masalah kulit berminyak. Manakala ESP merupakan protein soya non-GMO yang dapat membantu menghaluskan dan mencerahkan kulit wajah.

Tapi,

Ada ke lelaki yang ambil supplemen ni? Macam pelik je 😊 Tak, awak. Tak pelik pun. Jom saya kongsi testimoni mereka yang sudah berjaya dibantu Set Cadangan Jerawat ataupun lebih dikenali sebagai Set Cantik Shaklee ni 😊

Testimoni 1

Set Cadangan Jerawat Shaklee untuk Kulit Jerawat Lelaki 1

Testimoni 2

Set Cadangan Jerawat Shaklee untuk Kulit Jerawat Lelaki 2

Testimoni 3

Set Cadangan Jerawat Shaklee untuk Kulit Jerawat Lelaki 3

Testimoni 4

Set Cadangan Jerawat Shaklee untuk Kulit Jerawat Lelaki 4

Testimoni 5

Set Cadangan Jerawat Shaklee untuk Kulit Jerawat Lelaki 5

Testimoni 6

Set Cadangan Jerawat Shaklee untuk Kulit Jerawat Lelaki 6 

Menarik kan? Boleh baca dengan lebih lanjut mengenai Set Cantik Shaklee di sini.

Berminat dengan set ini? Set ini boleh dibeli dengan dua cara:

1.    Anda boleh layari Shaklee website https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=1441796  untuk terus beli di sana dengan menggunakan kad debit atau kad kredit. Ataupun 

2.    Whatsapp saya di https://www.wasap.my/60166203735/setcantik dan saya akan bantu belikan untuk anda. Hassle free 😊

Hubungi saya: _cikEdahyu

Whatsapp: 016-6203735 Klik sini

Page FB: Pengedar Shaklee Klang Readystock (vitaminayu)

Your certified Shaklee Product Consultant

COD Klang

Pengeposan ke seluruh Malaysia

 

Enjoy!

_cikEdahyu :)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)



Disclaimer
Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, atau menyembuhkan apa jenis penyakit / masalah kesihatan. Anda perlu merujuk doktor perubatan terlebih dahulu. Maklumat di blog ini adalah untuk rujukan umum semata.