My First Giveaway by Blog Sal

Saya menang GA by Blog Sal!!! It’s first GA by Blog Sal dan first time saya menang GA juga..hehe..Alhamdulillah 😊

Terima kasih banyak-banyak ye..Sebenarnya Sal dah lama post tau hadiah GA ni tapi saya yang baru-baru sempat nak up 😂

 

Ini lah hadiah dari Blog Sal. Mouse pad dengan fridge magnets, sampai 4 pula tu. Dari Malaysia, lompat ke Thailand, lompat ke Korea, dan lompat ke Jepun pula. Ahhhhh..i wish we can go travel 😍 Thanks again!


Enjoy!

_cikEdahyu :)

Location: Klang, Selangor, Malaysia

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)



Disclaimer
Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, atau menyembuhkan apa jenis penyakit / masalah kesihatan. Anda perlu merujuk doktor perubatan terlebih dahulu. Maklumat di blog ini adalah untuk rujukan umum semata.