Hadiah Saguhati daripada Blog aniesandyou

Bulan April lalu blogger Anies tengah buat satu projek dan meminta pandangan rakan-rakan blogger tentang PKP, lockdown, Covid19 dan sebagainya. Mudah je sebab memang kita tengah hadap benda-benda ni kan sekarang 😉 Saya pun bagilah pandangan ikhlas pada soalan-soalan tersebut..hehe

Kemudian, Anies announce saya berjaya dapat hadiah penghargaan! 😍 Alhamdulillah.

 

Alhamdulillah, abang pos laju hantarkan hadiah dari Anies ni. Terima kasih Anies, time-time MCO ni sempat lagi postkan hadiah 😊

Nak tahu apa hadiahnya? Macam-macam hadiahnyaaaa 😀

 
Note book dan stickers

 
Plastic cover dan mask extender (comel sangat 😍)

 
Aloe Vera Smoothing Eye Mask

Best sangat 😃 Bolehlah bermask nanti, mata pun dah agak-agak mata panda ni sebab nak catch up blog yang agak bersawang ni..hehe

Thanks again Anies! 😊😊

 

Enjoy!

_cikEdahyu :)


No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)



Disclaimer
Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, atau menyembuhkan apa jenis penyakit / masalah kesihatan. Anda perlu merujuk doktor perubatan terlebih dahulu. Maklumat di blog ini adalah untuk rujukan umum semata.