Testimoni Set Kurus Shaklee: Berat Turun 14kg Dalam Masa 2 Bulan

 

Testimoni Set Kurus Shaklee: Berat Turun 14kg Dalam Masa 2 Bulan

Cik Ika dah berjaya kurangkan berat badan sebanyak 14kg dalam masa 2 bulan! 😊 Inspired kan?

Nak tahu rahsia beliau tak? Ini ceritanya…

Testimoni Set Kurus Shaklee: Berat Turun 14kg Dalam Masa 2 Bulan 

Set Kurus pilihan Cik Ika adalah Cinch Shake, Omega Guard, Alfalfa dan Lecithin

Sarapan: Saya minum Cinch Shake sahaja sebagai sarapan pagi dan tidak ambil sarapan lain dah.

Lunch: Untuk makan tengahari, saya makan nasi seperti biasa tetapi saya pastikan portion nasi yang saya ambil itu suku sahaja. Lepas lunch, saya terus ambil Omega Guard dan Alfalfa.

Dinner: Saya akan pastikan untuk makan malam sebelum pukul 7 malam, atau paling lambat pun 8 malam. Selepas makan malam, saya akan terus ambil Lecithin.

Bangun pagi rasa bahagia sebab senang nak membuang.

Exercise regularly

Saya amalkan exercise tabata. Saya buat tabata 5 set, 2 kali seminggu. Kalau buat hari-hari mesti lagi cepat dapat turunkan berat badan 😊

Yang penting sekali kan, selain supplement yang membantu…jaga pemakanan dan exercise regularly sangat penting untuk pastikan weight loss yang sihat.

Nak cuba?

Set Kurus Shaklee boleh dibeli dengan dua cara:

1.    Anda boleh layari Shaklee website https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=1441796  untuk terus beli di sana dengan menggunakan kad debit atau kad kredit. Ataupun

2.    Whatsapp saya di https://www.wasap.my/60166203735/SetKurus dan saya akan bantu belikan untuk anda. Hassle free 😊

Hubungi saya: _cikEdahyu

Whatsapp: 016-6203735 Klik sini

Page FB: Pengedar Shaklee Klang Readystock (vitaminayu)

Your certified Shaklee Product Consultant

COD Klang

Pengeposan ke seluruh Malaysia

Enjoy!

_cikEdahyu :)


Boleh baca: 3 Pilihan Set Kurus Shaklee

Location: Klang, Selangor, Malaysia

1 comment:

  1. Hebat tu boleh turun banyak kilogram dalam masa 2 bulan.

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda :)



Disclaimer
Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, atau menyembuhkan apa jenis penyakit / masalah kesihatan. Anda perlu merujuk doktor perubatan terlebih dahulu. Maklumat di blog ini adalah untuk rujukan umum semata.