Promosi Shaklee September 2021

Promosi Shaklee September 2021 

Promosi Shaklee September 2021// Kalau bulan September saja, saya mesti teringat lagu Green Day “Wake me up when September ends”..hehe..lagu wajib kalau pergi karaoke tu 😘 Lama tak pergi karaoke..huhu

Entry kali ini saya nak cerita mengenai Promosi Shaklee untuk bulan September 2021. Promosi Shaklee untuk bulan September ini comel sangat sangat sangat 😍 Calling for all tote bag lover!!!

Promosi Shaklee September 2021

Promosi Shaklee September 2021 

Dengan setiap pembelian Defence Set pada bulan September ini, kita akan dapat mini tote bag secara percuma 😊 Terdapat dua warna pilihan iaitu warna biru (Shaklee Wake Up and Be Awesome Mini Tote) dan warna pink (Shaklee Life is Beautiful Mini Tote)!

Di dalam set Defence Set Shaklee untuk Promosi September ini ada:

Promosi Shaklee September 2021 

v  2 Kotak ESP Protein Soya Sachet

v  Vita-Lea Iron Plus (Multi-vitamin)

v  Omega Guard (Fish Oil)

ΓΌ  Harga selepas diskaun adalah RM342 (harga asal RM427.50)

ΓΌ  Mini Tote Bag PERCUMA (warna biru atau warna pink)

ΓΌ  Keahlian PERCUMA (bernilai RM35)

ΓΌ  Penghantaran PERCUMA (bernilai RM10)

Promosi Shaklee September 2021

Promosi Shaklee September 2021 

Sangat menarik kan? 😊 Berminat dengan Set Promosi Shaklee ini? Boleh hubungi saya dan jangan lupa beritahu tote bag yang mana pilihan hati ye..dua-dua comel ni πŸ˜‹

Set Promosi ini boleh dibeli dengan dua cara:

1.    Anda boleh layari Shaklee website https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=1441796 untuk terus beli di sana dengan menggunakan kad debit atau kad kredit. Ataupun

2.    Whatsapp saya di https://www.wasap.my/60166203735/SetPromosi dan saya akan bantu belikan untuk anda. Hassle free 😊

Hubungi saya: _cikEdahyu

Whatsapp: 016-6203735 Klik sini

Page FB: Pengedar Shaklee Klang Readystock (vitaminayu)

Your certified Shaklee Product Consultant

COD Klang

Pengeposan ke seluruh Malaysia

Enjoy!

_cikEdahyu :)

Anda juga boleh membaca dengan lebih details, klik saja link di bawah:

Info Produk: ESP Protein Soya

Info Produk: Vita-Lea Iron Plus

Info Produk: Omega Guard

Location: Klang, Selangor, Malaysia

2 comments:

  1. Menarik promo bulan ni boleh rebut tote bag comel tu. Untung pengamal shaklee, boleh lah memborong time promo ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yep...this is the time!hehe.. Yang baru nak mencuba pun boleh sebab ni kira basic supplement :)

      Delete

Terima kasih atas komen anda :)



Disclaimer
Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, atau menyembuhkan apa jenis penyakit / masalah kesihatan. Anda perlu merujuk doktor perubatan terlebih dahulu. Maklumat di blog ini adalah untuk rujukan umum semata.