Set Imun Shaklee Membantu Tingkatkan Imunisasi Badan

 

Set Imun Shaklee Membantu Tingkatkan Imunisasi Badan

Set Imun Shaklee Membantu Tingkatkan Imunisasi Badan// Cadangan Set Imun terdiri daripada beberapa cadangan pilihan iaitu Vitamin C, NutriFeron Granules, Omega Guard, dan Vita-Lea for Children.

Vitamin C

Set Imun Shaklee Membantu Tingkatkan Imunisasi Badan 

·         Vitamin C penting untuk sistem imun kita bagi merangsang penghasilan dan fungsi sel darah putih untuk meningkatkan sistem imun

·         Vitamin C bertindak untuk menghalang pembiakan virus

·         Mengurangkan risiko diserang selesema, batuk dan demam

·         Membantu menyembuhkan luka

Info Produk: Vitamin C - Kepentingan, Kelebihan dan Manfaat Sustained Release Vita-C Plus

NutriFeron Granules

Set Imun Shaklee Membantu Tingkatkan Imunisasi Badan 

·         Membantu mempertingkatkan sistem imun badan

·         Menggalakkan sistem pertahanan semulajadi tubuh berfungsi dengan baik untuk membunuh bakteria

·         Merangsang pengeluaran microfog untuk mengurangkan radikal bebas, virus dan kuman

·         Membantu melindungi tubuh daripada virus, microb termasuk flu dan influenza

Info Produk: NutriFeron Shaklee untuk Tingkatkan Imunisasi Badan

Omega Guard

Set Imun Shaklee Membantu Tingkatkan Imunisasi Badan 

·         Membantu mengurangkan keradangan

·         EPA dan DHA meningkatkan fungsi sel darah putih untuk menghasilkan antibodi, menghalang jangkitan dan virus untuk meningkatkan sistem imun badan

Info Produk: Omega Guard Shaklee

Set Imun Shaklee Membantu Tingkatkan Imunisasi Badan

Vita-Lea for Children

Set Imun Shaklee Membantu Tingkatkan Imunisasi Badan 

·         Dihasilkan dengan rangkaian 18 vitamin dan mineral

·         Tanpa tambahan pengawet

·         Tanpa pemanis atau perasa tiruan

·         Manisan semula jadi dari xylitol yang tidak menggalakkan kerosakan gigi

·         Bebas gluten dan berperisa anggur lazat

·         Dibuat dari sumber semulajadi

Info Produk: Vita-Lea for Children

Baca juga: Meal Shakes Shaklee

Set Imun Shaklee Membantu Tingkatkan Imunisasi Badan 

Cara penggunaan:

Vitamin C: 1 botol – 180 tablets; 1 tablet setiap hari (selepas makan)

NutriFeron Granules: 1 kotak – 30 sachets; 1 sachet setiap hari (selepas makan)

Omega Guard: 1 botol – 90 kapsul; 3 biji setiap hari (selepas makan)

Vita-Lea for Children: 1 botol – 60 tablets; 2 tablet setiap hari (selepas makan)

Testimoni

Testimoni Set Imun Shaklee Membantu Tingkatkan Imunisasi Badan

“Saya ambil Vitamin C ni untuk boost immune system sebab sekarang ni tak macam dulu-dulu. Mudah kena batuk selesema kalau tak jaga betul-betul, lebih-leboh lagi musim sekarang ni. Jadi ambil Vitamin C Shaklee saja yang paling senang” – Syahirah

Testimoni Set Imun Shaklee Membantu Tingkatkan Imunisasi Badan 

“Saya sendiri makan Vitamin C Shaklee sepanjang mengandung dan sampai sekarang. Yang best imun saya kuat dan paling best imun anak pun juga kuat. Luka bersalin cepat baik dan luka sunat anak saya pun cepat sembuh.

Tambahan lagi, kulit muka licin mulus dan tiada lagi parut-parut jerawat lama. I LOVE SHAKLEE” -Nurzhafirah

Testimoni Set Imun Shaklee Membantu Tingkatkan Imunisasi Badan 

“Vitamin C Shaklee ni salah satu Vitamin C yang terbaik dan penting lebih-lebih lagi time musim virus ni untuk kuatkan sistem imunisasi badan. Selain itu, Vitamin C ni sustainable release maksudnya bila kita makan ianya tak hilang terus dan sentiasa ada dalam badan” – Noor Faredzah

Testimoni Set Imun Shaklee Membantu Tingkatkan Imunisasi Badan 

“Saya makan NutriFeron ketika HFMD. Beberapa bulan kemudian, anak pula kena HFMD. Saya beri anak NutriFeron juga. Alhamdulillah tak demam. Dalam 4 hari dah baik, bitnik-bintik dan sakit badan dah hilang.

Sakitnya tak berlanjutan. Ulser kat mulut pun seakan terbantut. Keluar sedikit sahaja” – FB Tengku Sofia S Aziz

Testimoni Set Imun Shaklee Membantu Tingkatkan Imunisasi Badan 

“Kenapa saya berminat dengan Shaklee ni? Semuanya sebab saya dah penat asyik DEMAM. Kalau busy sikit je, demam. Kalau balik lambat dari office je DEMAM. Memang seksa la.

Saya cuba NutriFeron. Senang, masuk je dalam mulut, bilas dengan air. Mula-mula memang skeptikal, takut pahit dan membazir. Tapi takpe, saya cuba. Saya makan 3 kali seminggu.

Lepas 2 bulan, baru perasan. Eh, dah lama dah tak demam. Kerja 7 hari seminggu pun maintain je sihat. Alhamdulillah! Sekarang, NutriFeron memang wajib ada kat rumah” – FB Hanys Jehari

Testimoni Set Imun Shaklee Membantu Tingkatkan Imunisasi Badan 

“Kalau anak demam terutamanya batuk teruk, saya bagi Omega Guard. Alhamdulillah lepas tu diorang akan muntah dan habis keluarkan semua kahak

Dan demam pun tak lama” – Syafa Rahim

Testimoni Set Imun Shaklee Membantu Tingkatkan Imunisasi Badan 

“Omega Guard adalah pilihan suami saya kerana katanya rasa bertenaga kalau makan Omega.

Untuk anak-anak pula, Alhamdulillah tak kerap sakit atau mudah berjangkit" - Ainniah Zulkefli

Testimoni Set Imun Shaklee Membantu Tingkatkan Imunisasi Badan 

“Salah seorang anak saya memang akan batuk dan selesema dalam sebulan pasti kena. Sebab dia elergik pada makanan dan minuman yang manis.

Tapi, lepas consume Vitalea Chew for Children ni, simptom-simptom tu memang langsung takde. Saya sangat berpuas hati dengan produk ini” – Zakiroh Deris

Testimoni Set Imun Shaklee Membantu Tingkatkan Imunisasi Badan 

“Syukur Alhamdulillah, Humaira’ jarang sekali kena selesema atau batuk. Demam pun singgah sekejap je” – Puan Siti Sumiza Roseli

Berminat dengan Set Imun ni? 😊 Set Imun ini boleh dibeli dengan dua cara:

1.    Anda boleh layari Shaklee website https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=1441796  untuk terus beli di sana dengan menggunakan kad debit atau kad kredit. Ataupun

2.    Whatsapp saya di https://www.wasap.my/60166203735/SetImun dan saya akan bantu belikan untuk anda. Hassle free 😊

Hubungi saya: _cikEdahyu

Whatsapp: 016-6203735 Klik sini

Page FB: Pengedar Shaklee Klang Readystock (vitaminayu)

Your certified Shaklee Product Consultant

COD Klang

Pengeposan ke seluruh Malaysia

Enjoy!

_cikEdahyu :)

Baca juga: 5 Cara Tingkatkan Imunisasi Badan di Rumah

9 Sumber Makanan untuk Tingkatkan Imunisasi Badan

Cara Sistem Imunisasi Badan Bekerja

Penggalak Imun untuk Anda dan Keluarga

Testimoni : Vitamin C untuk Imunisasi Tubuh

Testimoni NutriFeron Shaklee untuk Tingkatkan Imunisasi Badan

Tips Persediaan sebelum Vaksin

Pengalaman Terima Vaksin di WTC Kuala Lumpur

Location: Klang, Selangor, Malaysia

8 comments:

  1. salam kenal.

    waktu covid ni lah nak kena tingkatkan immune system.. bagus ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Azian, salam kenal :)

      Iya, penting kan tingkatkan imun lagi-lagi waktu sekarang ni. Stay safe, ya

      Delete
  2. Bagus makan vitamin C time wabak mcm ni kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu, shida. Hari-hari tak lepas Vitamin C..semoga kita dijauhi sebarang penyakit. Aamiin :)

      Delete
  3. untuk anak pun ada... menarik nih... di waktu covid melanda memang vit c supliment wajib ada kat rumah

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju..penting untuk kita tingkatkan imun sistem dan yang paling senang amalkan Vitamin C :)

      Delete
  4. Tertarik juga dengan product shaklee ni. Mungkin awak boleh buat post mengenai protein shaklee tuu. Saya nak tahu juga kandungan dalam protein shake tu. Lagi lagi gula :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Nadia, awak boleh tengok post mengenai ESP, Cinch Shake dan juga Life Shake :)

      Delete

Terima kasih atas komen anda :)



Disclaimer
Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, atau menyembuhkan apa jenis penyakit / masalah kesihatan. Anda perlu merujuk doktor perubatan terlebih dahulu. Maklumat di blog ini adalah untuk rujukan umum semata.