Testimoni NutriFeron Shaklee untuk Tingkatkan Imunisasi Badan

 

Testimoni NutriFeron Shaklee untuk Tingkatkan Imunisasi Badan


Testimoni NutriFeron Shaklee untuk Tingkatkan Imunisasi Badan// Saya yakin ramai yang akan bersetuju jika saya katakan sangat penting untuk kita pastikan imunisasi badan yang kuat lagi-lagi dalam keadaan sekarang, kan. Sebab apa? Sebab imunisasi badan yang kuat dapat membantu mengurangkan risiko kita terdedah pada penyakit berjangkit.

Jadi, jom kita berusaha untuk tingkatkan imunisasi badan kita dengan NutriFeron Granules πŸ˜Š

NutriFeron Shaklee

NutriFeron Granules adalah hasil daripada penyelidikan dan penghasilan yang mengambil masa bertahun-tahun. Pada tahun 1970, Dr. Yasuhiko Kojima, ahli imunologi terkenal di dunia, bersama rakan-rakan penyelidiknya telah menyaring, menguji dan menilai lebih daripada 200 ramuan yang berbeza.

Akhirnya, mereka telah memilih gabungan empat bahan botani berasal dari biji labu, bunga safflower, biji plantago dab bunga Japanese honeysuckle untuk campuran NutriFeron Granules kerana keberkesanannya dalam mengekalkan kesihatan yang baik.

Testimoni NutriFeron Shaklee untuk Tingkatkan Imunisasi Badan

Manfaat NutriFeron Granules:

·         Merangsang pengeluaran microfog untuk mengurangkan radikal bebas, virus dan kuman

·         Membantu meningkatkan imun

·         Membantu melindungi tubuh daripada virus, microb termasuk flu dan influenza

·         Menggalakkan sistem pertahanan semulajadi tubuh berfungsi dengan baik untuk membunuh bakteria

Boleh baca: Penggalak Imun untuk Anda dan Keluarga

9 Testimoni NutriFeron Shaklee untuk Tingkatkan Imunisasi Badan

Badan semakin sihat dan sudah jarang demam

Testimoni NutriFeron Shaklee untuk Tingkatkan Imunisasi Badan 

“Kenapa saya minat dengan Shaklee ni? Semuanya sebab saya dah penat asyik demam. Kalau busy sikit je, demam. Kalau balik lambat dari office je, demam.

NutriFeron ni senang. Masuk je dalam mulut, bilas dengan air. Mula-mula memang skeptikal takut pahit dan membazir, tapi saya cuba dulu. Saya makan 3 kali seminggu.

Lepas 2 bulan, baru perasan dah lama dah tak demam. Kerja 7 hari seminggu pun maintain je sihat. Alhamdulillah! NutriFeron memang benda wajib ada kat rumah 😊” – FB Hanys Jehari

Antibodi anak kuat

Testimoni NutriFeron Shaklee untuk Tingkatkan Imunisasi Badan 

“Eczema anak saya tiada lagi selepas setahun setengah. Saya beri dia makan NutriFeron. Kalau demam, selesema atau batuk pun dia cepat sembuh” – FB Nadiah Suhaidi

Sistem imun badan bertambah baik

Testimoni NutriFeron Shaklee untuk Tingkatkan Imunisasi Badan 

“Saya makan NutriFeron ketika HFMD. Beberapa bulan kemudian anak pula kena HFMD. Saya beri anak NutriFeron juga. Alhamdulillah tak demam.

Dalam 4 hari dah baik, bintik-bintik dan sakit badan dah hilang. Sakitnya tak berlanjutan. Ulser kat mulut pun seakan terbantut. Keluar sedikit sahaja” – FB Tengku Sofia S Aziz

Kini, tiada lagi bersin dan gatal hidung

Testimoni NutriFeron Shaklee untuk Tingkatkan Imunisasi Badan 

“Adik saya bersin non-stop, hidung merah sebab makan seafood yang tak fresh. Saya beri dia NutriFeron. Selepas 15 minit, adik saya keluar dari bilik senyum-senyum, bersin dan gatal hidung hilang terus!” – FB Wanie Suhaimi

Jarang demam selesema

Testimoni NutriFeron Shaklee untuk Tingkatkan Imunisasi Badan 

“Saya memang ambil NutriFeron sejak tahun 2013/ 2014 lagi. Alhamdulillah izin Allah dalam setahun jarang demam selesema. Stok NutriFeron wajib ada kat rumah.

Kalau badan rasa lain macam, atau bila saya terlibat dengan aktiviti tertutup yang ramai orang, balik rumah terus telan NutriFeron. InsyaAllah esok badan sihat. Rasa NutriFeron pun sedap” – Puan Qiqi Pentagora

Kuatkan sistem imun ketika traveling 

Testimoni NutriFeron Shaklee untuk Tingkatkan Imunisasi Badan 

“Dulu lepas balik kampung, anak akan sakit sebab bercampur ramai-ramai atau main air masa cuti. Sekarang saya beri NutriFeron untuk anak-anak sebagai protection. Untuk elak batuk dan berhingus juga.

NutriFeron ni macam travel kit” – FB Syikin Yazid Lim

Demam kebah keesokan hari

Testimoni NutriFeron Shaklee untuk Tingkatkan Imunisasi Badan 

“Suami saya pernah demam dan di suspek Denggi. Balik rumah, saya terus berikan suami NutriFeron dan Performance Drink 4 jam sekali. Alhamdulillah dia sembuh esoknya” – Puan Faezah

Membantu meningkatkan sistem imun anak 

Testimoni NutriFeron Shaklee untuk Tingkatkan Imunisasi Badan 

“Anak saya umur 2 tahun demam dan tak lalu makan. Saya beri dia setengah sachet NutriFeron kemudian susukan dia. Terus dia berpeluh-peluh.

Lepas menyusu, dia bangun dan cakap “Mama,nak makan. Laparlah” – FB Ainul Mustafa

Covid improved dari Stage 2 ke Stage 1 dalam masa 3 hari dengan NutriFeron

Testimoni NutriFeron Shaklee untuk Tingkatkan Imunisasi Badan 

“Husband saya baru makan NutriFeron Day 3 dah nampak progress yang baik. Dari Stage 2 sekarang dah Stage 1. Deria rasa dah kembali. Selain itu, dia makan Vita-C Plus 2 biji sehari.

Saya pun sebelum ni asyik rasa demam tak demam. Makan NutriFeron, hilang semua. Alhamdulillah, NutriFeron memang terbukti berkesan. Terbaik πŸ‘” – Puan Natrah Nabil

Sangat menarik kan? 😊 Berminat dengan NutriFeron Granules ni? NutriFeron Granules ini boleh dibeli dengan dua cara:

1.    Anda boleh layari Shaklee website https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=1441796  untuk terus beli di sana dengan menggunakan kad debit atau kad kredit. Ataupun

2. Whatsapp saya di https://www.wasap.my/60166203735/NutriFeron dan saya akan bantu belikan untuk anda, hassle free πŸ˜Š

Testimoni NutriFeron Shaklee untuk Tingkatkan Imunisasi Badan 

Hubungi saya: _cikEdahyu

Whatsapp: 016-6203735 Klik sini

Page FB: Pengedar Shaklee Klang Readystock (vitaminayu)

Your certified Shaklee Product Consultant

COD Klang

Pengeposan ke seluruh Malaysia

Enjoy!

_cikEdahyu :)

Baca juga: 5 Cara Tingkatkan Imunisasi Badan di Rumah

9 Sumber Makanan untuk Tingkatkan Imunisasi Badan

Tips Persediaan sebelum Vaksin

Pengalaman Terima Vaksin di WTC Kuala Lumpur

Testimoni : Vitamin C untuk Imunisasi Tubuh

Location: Klang, Selangor, Malaysia

7 comments:

  1. Menarik.. Tak pernah dengar Nutriferon ni ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. NutriFeron ni memang fokus untuk imun sistem, Naniey. Nah, ni saya kenalkan..hehe

      Delete
  2. Kami sekeluarga amalkan nutriferon ni. Alhamdulillah alternative untuk panadol ☺️Dan sangat berkesan. Thanks ayu share

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda :)



Disclaimer
Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, atau menyembuhkan apa jenis penyakit / masalah kesihatan. Anda perlu merujuk doktor perubatan terlebih dahulu. Maklumat di blog ini adalah untuk rujukan umum semata.