Vita-Lea for Children Shaklee: Manfaat, Keistimewaan dan Testimoni

 

Vita-Lea for Children Shaklee Manfaat, Keistimewaan dan Testimoni

Vita-Lea for Children Shaklee: Manfaat, Keistimewaan dan Testimoni// Kita sebagai ibu bapa mesti mahukan yang terbaik untuk anak-anak supaya mereka dapat jalani kehidupan yang ceria dan terbaik, kan.

Bila anak-anak yang sedang nak membesar tapi picky-eater, jenis memilih makanan mesti mendatangkan kerisauan sebab takut anak tu tak cukup zat yang diperlukan untuk tumbesaran yang sihat!

Vita-Lea for Children Shaklee: Manfaat, Keistimewaan dan Testimoni Vita-Lea for Children Shaklee selalu menjadi pilihan ibu bapa untuk anak-anak tersayang. Ini kerana Vita-Lea for Children kaya dengan vitamin-vitamin yang dapat membantu tumbesaran dan sistem imunisasi badan anak-anak kita.

Vita-Lea for Children Shaklee: Manfaat, Keistimewaan dan Testimoni

Vita-Lea for Children Shaklee mengandungi:

1.    Kalsium, Magnesium dan Vitamin D: membantu kesihatan tulang, memelihara sistem saraf dan fungsi otot

2.    Iodin: untuk pertumbuhan hormon tubuh yang sihat

3.    Zat besi: membantu penghasilan sel darah merah

4.    Zink: membantu meningkatkan imun dan mempercepatkan proses penyembuhan luka

5.    Vitamin E: kunci untuk imuniti yang kuat dan untuk kulit dan mata yang sihat

6.    Vitamin C: untuk sistem imunisasi badan, gusi, gigi dan kulit yang sihat

7.    Vitamin B: untuk perkembangan otak, tingkatkan konsentrasi dan fokus, bekalkan tenaga

8.    Vitamin A: untuk kesihatan mata

10 Manfaat Vita-Lea for Children

Vita-Lea for Children Shaklee: Manfaat, Keistimewaan dan Testimoni

1.    Membantu meningkatkan imunisasi badan

2.    Membekalkan tenaga

3.    Membantu penghasilan sel darah merah

4.    Memelihara sistem saraf dan fungsi otot

5.    Membekalkan nutrisi lengkap untuk anak picky-eater

6.    Meningkatkan fokus anak-anak

7.    Menyokong pembentukan tulang dan gigi

8.    Memberikan kulit dan rambut yang sihat

9.    Membantu mempercepatkan penyembuhan luka

10.  Membantu mengelakkan risiko jangkitan penyakit

Vita-Lea for Children Shaklee: Manfaat, Keistimewaan dan Testimoni

7 Keistimewaan Vita-Lea for Children

1.    Mengandungi Xylitol yang tidak menggalakkan kerosakan gigi seperti multivitamin lain

2.    Tanpa tambahan pengawet, pemanis atau perasa tiruan

3.    Dibuat dari sumber semulajadi, bukan sintetik

4.    Berperisa anggur lazat, disukai kanak-kanak

5.    Dihasilkan dengan rangkaian 18 vitamin dan mineral yang komprehensif

6.    Setiap hidangan menyediakan 100% Nilai Harian (Daily Value) kesemua 8 Vitamin B, serta Vitamin C, D dan E, yang memainkan peranan penting untuk menyokong tubuh yang sihat

7.    Bebas gluten

Vita-Lea for Children Shaklee: Manfaat, Keistimewaan dan Testimoni Vita-Lea for Children Shaklee: Manfaat, Keistimewaan dan Testimoni

Testimoni Vita-Lea for Children

Vita-Lea for Children Shaklee: Manfaat, Keistimewaan dan Testimoni

“Semalam lepas ambil Putri balik mengaji pukul 10.30 pagi, saya terus bawa dia teman pergi shopping.

Jam 12.20 tengahari dia dah nak kena pergi sekolah kebangsaan pula. Dia mengadu mengantuk. Masa nak pergi sekolah tu, saya bagi dia Vita-Lea for Children sebiji.

Balik sekolah tu, dia happy je. Takde mengadu tertidur dalam kelas pun” – Baizura Bahar

Vita-Lea for Children Shaklee: Manfaat, Keistimewaan dan Testimoni

“Saya nak share pasal Vita-Lea for Children ni. Saya batu balik dari klinik untuk monthly check-up anak perempuan saya. Saya gembira sangat sebab berat dia dah nak 800g dalam masa sebulan. Kalau tak dulu nak naik 100g pun susah. Sampai kena jumpa pakar Zat Makanan 😢

Seriously, Vita-Lea memang best! Saya suggest sangat untuk anak-anak yang kurang selera makan dan picky-eater”

Vita-Lea for Children Shaklee: Manfaat, Keistimewaan dan Testimoni

“Alhamdulillah, saya dah bagi anak makan start dari bulan lepas. Salah seorang anak saya memang akan batuk dan selesema, dalam sebulan pasti kena selesema. Sebab dia elergik pada makanan dan minuman yang manis.

Tapi lepas cuba Vita-Lea for Children ni, simptom-simptom batuk dan selesema memang langsung tiada. Saya sangat berpuas hati dengan Vita-Lea ni” – Zakiroh Deris

Vita-Lea for Children Shaklee: Manfaat, Keistimewaan dan Testimoni

“Rasanya produk Shaklee ni ada MAGIC lah!

Sebelum ni macam-macam vitamin untuk kanak-kanak saya dah cuba bagi anak makan. Kalau part makan memang susah nak suruh makan budak-budak ni. Tapi selepas bagi VITALEA CHEWABLE pada anak, secara automatik selepas makan anak gelabah cari makanan.

Sungguh magic, dah beberapa hari test kat anak. Semasa saya tengah masak, saya bagi anak makan Vita-Lea. Lepas saya habis masak, anak terus makan dengan berselera, sayur yang mereka yak suka pun mereka makan dah sekarang.

Saya sangat suka dan berpuas hati dengan Vita-Lea for Children ni. Alah membeli menang memakai” – Puan Puspa

Vita-Lea for Children Shaklee: Manfaat, Keistimewaan dan Testimoni

“Wah, saya bagi 5 bintang ⭐⭐⭐⭐⭐

Selepas makan Vita-Lea for Children Shaklee untuk anak saya, selera makin bertambah-tambah.

Sebelum ini, saya yang paksa makan. Sekarang anak saya yang paksa saya minta makan”

Vita-Lea for Children Shaklee: Manfaat, Keistimewaan dan Testimoni

“Anak saya sangat Vita-Lea for Children ni, rasa sangat sedap. Selepas ambil Vita-Lea for Children ni, selera anak saya makin bertambah. Asyik rasa lapar saja.

Ia juga membantu tingkatkan imun anak saya di musim pandemik ni” – Ilyani Dakroh

Vita-Lea for Children Shaklee: Manfaat, Keistimewaan dan Testimoni 

Sangat menarik kan? 😊 Berminat dengan Vita-Lea for Children Shaklee ini?

Vita-Lea for Children ini boleh dibeli dengan dua cara:

1.    Anda boleh layari Shaklee website https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=1441796 untuk terus beli di sana dengan menggunakan kad debit atau kad kredit. Ataupun

2.    Whatsapp saya di https://www.wasap.my/60166203735/VitaleaChildren dan saya akan bantu belikan untuk anda. Hassle free 😊

Hubungi saya: _cikEdahyu

Whatsapp: 016-6203735 Klik sini

Page FB: Pengedar Shaklee Klang Readystock (vitaminayu)

Your certified Shaklee Product Consultant

COD Klang

Pengeposan ke seluruh Malaysia

Enjoy!

_cikEdahyu :)

Nak tahu macam mana untuk dapatkan diskaun 20% Shaklee? Tekan sini 👇

Diskaun Shaklee


Boleh baca: Set Imun Shaklee Membantu Tingkatkan Imunisasi Badan

Meal Shakes Shaklee

Location: Klang, Selangor, Malaysia

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)



Disclaimer
Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, atau menyembuhkan apa jenis penyakit / masalah kesihatan. Anda perlu merujuk doktor perubatan terlebih dahulu. Maklumat di blog ini adalah untuk rujukan umum semata.