Set Shampoo Shaklee: Keistimewaan, Cadangan Penggunaan dan Testimoni

Set Shampoo Shaklee: Keistimewaan, Cadangan Penggunaan dan Testimoni 

Set Shampoo Shaklee: Keistimewaan, Cadangan Penggunaan dan Testimoni// Set Shampoo Shaklee terdiri daripada ProSante Revitalizing Shampoo dan ProSante Replenishing Conditioner.

Kulit kepala yang sihat merupakan asas kepada rambut yang sihat. Shampoo dan Conditioner Shaklee:

·         mengandungi Scalp Health Complex iaitu campuran 10 vitamin, mineral dan herba

·         ini penting bagi menyediakan persekitaran optimum untuk rambut yang sihat, lebat dan berkilauan

·         mengandungi ramuan seperti Ekstrak Swertia dan Halia untuk merangsang peredaran darah dan membekalkan tenaga untuk menyuburkan folikel rambut

·         mengandungi mineral kulit penting seperti tembaga, Zink, Mangan dan Vitamin A untuk menyokong pembaharuan sel kulit kepala yang sihat;

·         dan Minyak Daun Tea Tree dan Ekstrak Teh Hijau untuk melindungi daripada kerosakan akibat radikal bebas dan lain-lain tekanan persekitaran.

·         Tidak mempunyai bahan kimia keras yang boleh merosakkan rambut.

ProSante Revitalizing Shampoo

Set Shampoo Shaklee: Keistimewaan, Cadangan Penggunaan dan Testimoni

·         sistem pembersih berpaten diformulasi dengan ramuan daripada tumbuhan termasuk jagung dan kelapa.

·         mengandungi bahan pelembap untuk mengekalkan kelembapan rambut

9 Manfaat ProSante Revitalizing Shampoo

Set Shampoo Shaklee: Keistimewaan, Cadangan Penggunaan dan Testimoni 

1.    Menjadikan rambut berkilau dan sihat

2.    Mengekalkan kelembapan rambut

3.    Diformulasikan dengan ramuan daripada tumbuhan termasuklah jagung dan kelapa

4.    Membantu menguatkan rambut

5.    Campuran unik dari 10 vitamin, mineral dan herba

6.    Menyuburkan dan membantu melebatkan rambut

7.    Membantu menyegarkan rambut

8.    Membantu melicinkan selaput rambut

9.    Membuang kotoran, minyak dan bahan cemar tanpa merosakkan kulit kepala

ProSante Replenishing Conditioner

Set Shampoo Shaklee: Keistimewaan, Cadangan Penggunaan dan Testimoni 

·         diformulasi dengan humektan, emolien dan protein sayur-sayuran.

·         mengandungi Scalp Health Complex, diformulasi untuk kesihatan dan pertumbuhan rambut yang optimum

7 Manfaat ProSante Replenishing Conditioner

Set Shampoo Shaklee: Keistimewaan, Cadangan Penggunaan dan Testimoni 

1.    Membantu pertumbuhan rambut yang sihat

2.    Memperbaiki hujung rambut yang bercabang

3.    Diformulasikan dengan Humektan Emolien dan protein sayuran

4.    Menambah kilauan rambut

5.    Mengandungi scalp health complex

6.    Memperbaiki kerosakan pada permukaan rambut

7.    Menguatkan dan melembutkan rambut

Cadangan penggunaan Set Shampoo Shaklee

Set Shampoo Shaklee: Keistimewaan, Cadangan Penggunaan dan Testimoni 

Jenis rambut:

·         Rambut Normal – Shampoo (5-6 kali seminggu) dan Conditioner (1-2 kali seminggu)

·         Rambut Kering – Shampoo (5-6 kali seminggu) dan Conditioner (5-6 kali seminggu)

·         Rambut Berminyak – Shampoo (4-5 kali seminggu) dan Conditioner (1 kali seminggu)

·         Rambut Nipis – Shampoo (5-6 kali seminggu) dan Conditioner (1 kali seminggu)

·         Rambut Tebal – Shampoo (5-6 kali seminggu) dan Conditioner (5-6 kali seminggu)

·         Rambut Berwarna/Permed – Shampoo (5-6 kali seminggu) dan Conditioner (3-4 kali seminggu)

Testimoni ProSante Shampoo & Conditioner

Masalah kelemumur semakin berkurang

Set Shampoo Shaklee: Keistimewaan, Cadangan Penggunaan dan Testimoni 

“Dulu kulit kepala mak berkuping-kuping sebab kelemumur teruk. Sampai luka-luka sebab asyik menggaru kepala 😓 Lepas pakai shampoo ni, dah kurang kuping-kuping dan kawasan yang luka tu nampak OK” – Puan Nurul Aziyana

Rambut semakin lebat dan sihat

Set Shampoo Shaklee: Keistimewaan, Cadangan Penggunaan dan Testimoni 

“Set untuk rambut gugur yang saya amalkan. Ramai sangat asyik tanya saya pakai apa sebab rambut sudah lebat sekarang 😊

Kalau dulu kat depan dahi ni dah jadi bentuk M dah. Sekarang anak-anak rambut dah meriah tumbuh sejak konsisten 2 bulan pakai Set Rambut Gugur Shaklee ni. Pergi kedai gunting pun, mereka perasan rambut saya sudah makin lebat.

Rambut tumbuh dengan sihat” – Ismi Muhd Zuckry

Masalah rambut gugur sudah selesai

Set Shampoo Shaklee: Keistimewaan, Cadangan Penggunaan dan Testimoni 

“Saya sudah guna Set Rambut Gugur Shaklee termasuk Zink. Happy sangat rasanya sebab rambut sudah kurang gugur. Rambut sudah semakin kurang beminyak dan lepas mandi, yang yang gugur sudah tak banyak macam dulu.

Bangun tidur pun tak stress sebab rambat sudah tak banyak atas bantal..hehe”

Masalah rambut gugur dan kelemumur sudah selesai

Set Shampoo Shaklee: Keistimewaan, Cadangan Penggunaan dan Testimoni

“Saya baru cuba Prosante dan sudah pakai dalam lebih kurang 3 minggu. Saya guna Revitalizing Shampoo, Conditioner dan Nourishing Scalp Treatment. Saya kongsi pakai dengan husband saya yang memang ada masalah kelemumur, kulit kepala gatal dan rambut gugur.

Alhamdulillah, saya sangat suka sebab kalau dulu, rambut saya jenis kering dan bila bangun tidur mesti mengerbang 😂 Tapi sekarang tak lagi. Bangun tidur, sikat sikit-sikit pakai tangan dah elok rambut.

Husband saya pula cakap kelemumur dia sudah semakin berkurangan dan kulit kepala tak gatal lagi dah 😊” – Chrysalis Nurul

“Sukakan bau shampoo yang sangat wangi” – Pengguna ProSante Revitalizing Shampoo di US

Set Shampoo Shaklee: Keistimewaan, Cadangan Penggunaan dan Testimoni 

“Rambut semakin lembut dan cantik” - ProSante Replenishing Conditioner di US

Set Shampoo Shaklee: Keistimewaan, Cadangan Penggunaan dan Testimoni 

Sangat menarik kan? 😊 Berminat dengan Set Shampoo Shaklee ini?

Set Shampoo Shaklee: Keistimewaan, Cadangan Penggunaan dan Testimoni 

Set Shampoo Shaklee ini boleh dibeli dengan dua cara:

1.    Anda boleh layari Shaklee website https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=1441796  untuk terus beli di sana dengan menggunakan kad debit atau kad kredit. Ataupun

2.    Whatsapp saya di https://www.wasap.my/60166203735/ShampooShaklee dan saya akan bantu belikan untuk anda. Hassle free 😊

Hubungi saya: _cikEdahyu

Whatsapp: 016-6203735 Klik sini

Page FB: Pengedar Shaklee Klang Readystock (vitaminayu)

Your certified Shaklee Product Consultant

COD Klang

Pengeposan ke seluruh Malaysia

Enjoy!

_cikEdahyu :)

Boleh baca: Kolagen membantu menghasilkan rambut yang sihat

Location: Klang, Selangor, Malaysia

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda :)



Disclaimer
Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, atau menyembuhkan apa jenis penyakit / masalah kesihatan. Anda perlu merujuk doktor perubatan terlebih dahulu. Maklumat di blog ini adalah untuk rujukan umum semata.