ESP SHAKLEE..... Apa yang bestnya ESP ni?

Apa yang bestnya ESP ni? ESP dapat memberi anda tenaga yang berkekalan dengan protein soya untuk stamina yang lebih tinggi. Dalam perisa Vanilla yang sedap pulak tu 😍Macam saya, saya memang tak lalu minum susu, so masa mula-mula try ESP ni rasa skeptikal sikit la..haha.. Tapi, m…

Beach getaway!! Puteri Bayu Beach Resort, Pangkor

End of July 2020 aritu kami sekeluarga ke Pangkor..We opt for 3 days 2 nights sebab macam penat je kan if holiday beach 1 malam. Kami naik jetty from Marina Island Jetty. Sementara tunggu ferry kita makan dulu 😊Tak banyak sangat choice pun, tapi ok la dapat rezeki nasi ayam ber…

Perbezaan Vivix & ResV

If kita tengok ingredient je pon, kita dah tau ResV ni memang lagi power dari Vivix kan.. Lagipun, ResV ni 30% lebih kuat daripada Vivix. Macam mana tu? Ok. Spektrum polifenol dalam ResV telah diubah daripada Vivix punya formula, dan dalam ResV jumlah polifenol setiap hidangan tel…

Monday..a good day to start something NEW

#mondayvibes #positive #cactus #wisewords

Kenali ResV dan Manfaatnya yang banyak

Kenali ResV ResV adalah formula saintifik untuk menyokong kesihatan umum dan mengekalkan keremajaan serta hidup yang lebih bersemangat. ·         πŸ‘   Semula Jadi ·   πŸ‘   Tanpa Pewarna Tiruan · πŸ‘   Tanpa Pemanis Tiruan ·   πŸ‘   Tanpa Perisa Tiruan · πŸ‘   Tanpa Pengawet ·   πŸ‘   Tanpa Gluten Tamb…