Koleksi Testimoni Set Cadangan Jerawat Shaklee untuk Lelaki

Saya pasti bukan wanita sahaja yang concern tentang masalah kulit yang berjerawat kan? Lelaki pun saya rasa equally concern juga dengan masalah kulit berjerawat yang mengganggu penampilan diri kan? Penyelesaiannya?  Set Cadangan Jerawat Shaklee yang terdiri daripada Vitamin C dan …

Travelog Shopping di Granada, Spain

Nak dijadikan cerita, selepas breakfast, checked-in dan rehat-rehat hari pertama sampai Granada, kami keluarlah nak pusing-pusing town ni sebab esok dah memang full day kat Alhambra. Dan plan nak ke Mezquita untuk tengok sunset. Tapi, hari tu hujan la pulak, renyai-renyai. Takpe,…

Travelog Sunset di Mezquita Mayor de Granada, Granada

2 tempat terkenal untuk tengok sunset di Albaicin adalah di Mezquita Mayor de Granada (Mosque of Granada) dan Mirador San Nicolas. Petang turun dari Alhambra, kami terus ke Albaicin dan plan untuk tengok sunset pemandangan Alhambra dari Albaicin pula 😊 . Dari Alhambra, kita boleh…