Koleksi Testimoni ResV untuk Energy Booster

Koleksi Testimoni ResV untuk Energy Booster

Salah satu sebab ResV ni best ialah kerana dalam ResV ada polifenol yang menggalakkan fungsi mitokondria (pengeluar tenaga badan) yang sihat untuk meningkatkan pengeluaran tenaga yang optimum.

Sebab tu kita boleh rasa bertenaga, segar bugar je dengan ResV 😊 Sesuai sangat untuk orang yang aktif, bekerja shift dan sedang eloklah untuk bertenaga semasa berpuasa.

Jom saya share pengalaman mereka yang sudah mendapat result dan setia dengan ResV :P

Energy Booster

“Crazy! Kak Mutia baru consume 2 biji ResV semalam. Bangun pagi je rasa cergas dan energy tu like terlebih-lebih pulak. Rasa alert sangat” -Puan Mutia

“Bila penat sangat, I rasa I ada energy crashed. I mengantuk dan rasa macam tak boleh nak bangun lagi. Bila rasa macam tu, I cepat-cepat telan 2 biji ResV. I terus rasa energetic balik sampai terlupa yang tadi penat. ResV ni effect dia instant sangat” -Puan Hasifah

Bertenaga dan tak rasa penat

“Alhamdulillah sejak consume ResV tenaga lain macam. Kalau makan malam tak terus tidur, mata cerah je boleh stay up. Kalau makan waktu siang badan rasa bertenaga boleh buat banyak kerja dan tak rasa penat. Alhamdulillah tak ada lagi mengantuk waktu siang” – Syahida Ali

Bertenaga, Ulser hilang, dan Kulit ketara lebih cerah dan sihat

“Saya dapat ganti puasa dengan ResV, masyaAllah bertenaga seperti hari biasa. Tak letih langsung, tak melepek dan tak rasa lapar” -Wan Rokiah Wan Ismail

Bertenaga, Loss/ Maintain weight, dan Kulit sekata dan tak kusam

“Masa berpantang tak rasa penat macam berpantang anak pertama. Kerja 12 jam langsung tak mengantuk. Ambil ResV sebelum tidur, bangun badan rasa segar” -Aliya Jamar

 

Boleh baca: Kenali ResV

Baca juga: Kebaikan ResV dan Untuk Apa?

Baca juga: 7 Bahan Utama Shaklee 

Berminat dengan ResV ini? ResV ini boleh dibeli dengan dua cara:

1.    Anda boleh layari Shaklee website https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=1441796  untuk terus beli di sana dengan menggunakan kad debit atau kad kredit. Ataupun 

2.    Whatsapp saya di https://www.wasap.my/60166203735/ResV dan saya akan bantu belikan untuk anda. Hassle free 😊

Hubungi saya: _cikEdahyu

Whatsapp: 016-6203735 Klik sini

Page FB: Pengedar Shaklee Klang Readystock (vitaminayu)

Your certified Shaklee Product Consultant

COD Klang

Pengeposan ke seluruh Malaysia

Enjoy!

_cikEdahyu :)

Location: Klang, Selangor, Malaysia

10 comments:

  1. Wah bagusnya ResV ni :)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Popular jugak ye..sama macam kembar dia Vivix, one of best seller Shaklee :)

      Delete
  3. kesannya amat menakjubkan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yassss..Alhamdulillah, saya sendiri pun consume..energy booster dia memang instant sangat! :)

      Delete
  4. p/s #16 yeayyy my fav number ;-)

    ReplyDelete
  5. maknanya resV ni sesuai diambil bulan puasa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu, Nina..membantu as energy booster, instant sangat dapat rasa :) and bonus dapat kulit cantik glowing gituuuu

      Delete

Terima kasih atas komen anda :)



Disclaimer
Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, atau menyembuhkan apa jenis penyakit / masalah kesihatan. Anda perlu merujuk doktor perubatan terlebih dahulu. Maklumat di blog ini adalah untuk rujukan umum semata.