Pengalaman Terima Vaksin di WTC Kuala Lumpur

Akhirnyaaaaa, tiba giliran saya untuk divaksin 😊 Yay! 19 Julai 2021, giliran saya untuk terima vaksin (1 st dose) di WTC Kuala Lumpur, dulunya dikenali sebagai PWTC. Sebelum ini hanya dengar cerita keluarga dan kawan-kawan yang pergi cucuk vaksin. Alhamdulillah, sampai giliran sa…

Selamat Hari Raya Aidil Adha 😊

Selamat Hari Raya Aidil Adha 😊 Alhamdulillah 😊 Semalam (19/7/2021), Ayu pergi cucuk vaksin 😊 Dapat pulak sehari sebelum raya kan…nasib baik memang tak boleh rentas negeri, jadi memang tak ke mana-mana lah kita. Kalau tidak, mesti menangis jugalah dapat tarikh ni kan 😄 Disebabk…

Jom Join Giveaway Blog ShalimarYusofDotCom

Kali ini, saya nak join GA dari blogger Shalimar Yusof pula 😄 sambil boleh berkenal-kenalan dengan rakan-rakan blogger yang lain..hehe Syarat Penyertaan 1. Membuat 1 entry bertajuk "Jom Join Giveaway Blog ShalimarYusofDotCom" 2. Isi Entry mestilah menarik rakan-rakan lai…

Info Produk: Kolagen Terbaik, Collagen Plus Powder Shaklee

Mengapa kolagen penting? Saya dapat kumpulkan 5 sebab kenapa kita perlu mula mengambil kolagen hari ini! Kolagen merupakan bahan utama untuk kulit yang lebih kukuh Kolagen berfungsi untuk mengekalkan keanjalan kulit kita. Seiring dengan faktor umur, kulit kita akan hilang keanjala…

Travelog Turkey: Pamukkale

Trip Pamukkale ni boleh di kira sebagai day trip sebab kami tiba di Pamukkale awal pagi dan lewat petang sudah gerak ke airport. Memori? Tragedi tertinggal kamera di dalam bas! 😅😅 Huhuhu.. Dari Cappadocia, kami naik bas malam ke Pamukkale. Entah mengapa (mungkin juga sebab kami …