Effect Selepas Vaksin: Tak demam selepas Vaksin

 

Effect Selepas Vaksin: Tak demam selepas Vaksin

Effect Selepas Vaksin// Tahniah Malaysiaaaaa, kita dah boleh rentas negeri!! 😍 Alhamdulillah, kita dah berjaya capai target 90% orang dewasa, kan 😊 Rentas negeri, rentas juga tapi kekalkan SOP ye, kita sama-sama jaga diri kita dan kesihatan orang sekeliling kita juga.

Saya percaya ramai teringat-ingat lagi pengalaman lepas vaksin kan 😂 Ada yang demam, ada yang tak boleh bangun, dan effect rasa lapar pun ada tau! Hahaha..Jom, saya nak share pengalaman customer selepas vaksin.

Set Cantik Shaklee

“Setakat ni, akak makan Vitamin C rasa OK. Suami akak pun makan Vitamin C ni. Masa vaksin dose pertama dan dose kedua, badan rasa dedar macam nak demam je, tapi tak demam. Bisa badan pun rasa sekejap je.

Esoknya dah OK. Ramai yang tumbang masa dose kedua vaksin. Nasib baiklah ada vitamin, membantu juga. Sebab antibodi kita kadang-kadang tak kuat, kan

ESP pula, akak minum waktu malam je sebab tak makan malam..haha..nak diet 😊

Akak tak makan apa dah lepas minum ESP, kira kenyang juga lah sampai esok pagi. Cuma esok paginya kena breakfast awal sikit. Jam 8 pagi perut dah berbunyi minta makanan..haha”

Alhamdulillah, Vitamin C dan ESP dapat membantu customer ni lebih sihat.

Sangat menarik kan? 😊 Berminat dengan Vitamin C dan ESP ni? Vitamin C dan ESP ini boleh dibeli dengan dua cara:

1.    Anda boleh layari website Shaklee, https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=1441796  untuk terus beli di sana dengan menggunakan kad debit atau kad kredit. Ataupun

2.    Whatsapp saya di https://www.wasap.my/60166203735 dan saya akan bantu belikan untuk anda. Hassle free 😊

Hubungi saya: _cikEdahyu

Whatsapp: 016-6203735 Klik sini

Page FB: Pengedar Shaklee Klang Readystock (vitaminayu)

Your certified Shaklee Product Consultant

COD Klang

Pengeposan ke seluruh Malaysia

Enjoy!

_cikEdahyu :)

Nak tahu macam mana untuk dapatkan diskaun 20% Shaklee? Tekan sini

diskaun 20% Shaklee

Anda juga boleh baca dengan lebih details, klik saja link di bawah:

Lagi testimoni Vitamin C Membantu Meningkatkan Imunisasi Badan

Manfaat Vitamin C

Vitamin C untuk Kulit Muka Berjerawat

Manfaat ESP

Resepi ESP untuk Diet Mudah

Location: Klang, Selangor, Malaysia

3 comments:

  1. Bagus tu membuat ketahanan diri tinggi, bancuhan lebih menyerap ye, apapun pengambila konsisten yang berkesan.

    ReplyDelete
  2. Effect ammi lepas vaksin cuma ngantuk je

    ReplyDelete
  3. pada yang effet tak teruk tu bagus, saya haritu lemau juga dua tiga hari haha

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda :)



Disclaimer
Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, atau menyembuhkan apa jenis penyakit / masalah kesihatan. Anda perlu merujuk doktor perubatan terlebih dahulu. Maklumat di blog ini adalah untuk rujukan umum semata.