Testimoni Vivix Kekal Bertenaga

Testimoni Vivix Kekal Bertenaga

Testimoni Vivix Kekal Bertenaga // Vivix merupakan minuman botani daripada campuran polifenol unik yang dapat meningkatkan kesihatan dan jangka hayat sel.

Bagaimana polifenol dalam Vivix membuatkan kita kekal bertenaga? Ini kerana polifenol bertindak membantu kita dari peringkat sel lagi.

Sel-sel kita mengandungi “loji kuasa” tenaga yang dipanggil mitokondria. Ia menghasilkan tenaga supaya kita rasa bertenaga sepanjang hari. Tapi, seiring dengan umur bertambah dan gaya hidup yang tidak sihat, pengeluarannya menurun. Itu yang makin tua, makin kita rasa lemah tak bertenaga 😀

Testimoni Vivix Kekal Bertenaga

Polifenol di dalam Vivix bertindak:

1.    Menggalakkan fungsi mitokondria yang sihat supaya ia meningkatkan pengeluaran tenaga secara optimum.

2.    Membantu meningkatkan pengeluaran mitokondria supaya badan mempunyai lebih banyak “loji kuasa” untuk menghasilkan tenaga.

Menarik kan? 😍

Testimoni Vivix Kekal Bertenaga

Badan lebih sihat, bertenaga dan tidak letih

Testimoni Vivix Kekal Bertenaga

“Alhamdulillah sejak amalkan Vivix, akak rasa badan lebih sihat dan bertenaga untuk bekerja..kalau tidak, selalu rasa letih”

Mak makin bertenaga, tidur lebih nyenyak!

Testimoni Vivix Kekal Bertenaga

“Mak saya makan Vivix sebulan, rasa bertenaga. Lepas tu katanya bila tidur rasa nyenyak sangat 😊

Saya pun perasan muka mak saya tak kusam dan jeragat macam makin kurang! Jadi, nak bagi hilang jeragat lagi, terus saya tambah dengan collagen sekali 😊 😊

Badan lebih bertenaga dengan Vivix

Testimoni Vivix Kekal Bertenaga

“Alhamdulillah, selain membantu period saya, Vivix juga membantu badan saya lebih bertenaga, tak letih dan lesu sepanjang period” – FB Fatihah My

Kekal bertenaga dengan Vivix

Testimoni Vivix Kekal Bertenaga

“Sejak amalkan Vivix, badan saya rasa bertenaga walaupun seharian aktif di rumah sebagai suri rumah” – FB Awien Daslan

Vivix bagi extra tenaga

Testimoni Vivix Kekal Bertenaga

“Alhamdulillah bila ambil set puasa (ESP) secara konsisten, Lea dapat puasa penuh semasa mengandung 5 bulan. Syukur dan happy sangat. Rasa bertenaga dan tak lembik.

Berpantang dengan Vivix pun memang best sangat. Memang betullah Vivix bagi extra tenaga, tak rasa macam tengah berpantang. Muka pun nampak fresh je, tak pucat” – FB Alea Hassan

Teruja bila luka bersalin cepat baik, badan pun bertenaga

Testimoni Vivix Kekal Bertenaga

“Bila Ena amal set berpantang Shaklee termasuk Vivix, dalam masa seminggu dah tak rasa apa-apa kat tempat jahit. Tapi Ena still jalan slow juga. Kena jaga juga.

Sendiri rasa pelik dan teruja bila luka cepat baik. Badan pun cepat recover, bertenaga dan kulit pun makin berseri.

Ramai yang tegur, Ena tak macam baru lepas bersalin pun” – FB Aeinna Musa

Badan bertenaga selepas bersalin czer

Testimoni Vivix Kekal Bertenaga

“Untuk 2nd czer, usia 30an, Shieda ambil Vivix. Masa tu, rasa sakit czer kedua lebih teruk dari yang pertama. Tapi Alhamdulillah asbab ambil Vivix rasa sakit tu kurang. Luka cepat kering. Badan pun rasa bertenaga sampai terlupa tengah berpantang” – FB Shieda Balqis

Testimoni Vivix Kekal Bertenaga Kekal Bertenaga dengan Vivix

Sangat menarik kan? 😊 Berminat dengan Vivix ini?

Vivix ini boleh dibeli dengan dua cara:

1.    Anda boleh layari Shaklee website https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=1441796 untuk terus beli di sana dengan menggunakan kad debit atau kad kredit. Ataupun

2.    Whatsapp saya di https://www.wasap.my/60166203735/vivix dan saya akan bantu belikan untuk anda. Hassle free 😊

Hubungi saya: _cikEdahyu

Whatsapp: 016-6203735 Klik sini

Page FB: Pengedar Shaklee Klang Readystock (vitaminayu)

Your certified Shaklee Product Consultant

COD Klang

Pengeposan ke seluruh Malaysia

Enjoy!

_cikEdahyu :)

Nak tahu macam mana untuk dapatkan diskaun 20% Shaklee? Tekan sini 👇


Boleh baca: Vivix Shaklee Kebaikan dan Manfaat

Resepi Vivix Sedap

Berhenti Merokok dengan Vivix Shaklee

Testimoni : Vivix Selepas Bersalin

Testimoni : Awet Muda bersama Vivix

Testimoni Hebat Detox dengan Vivix

Location: Klang, Selangor, Malaysia

6 comments:

  1. Banyak manfaat bila consume guna vivix.. muka nampak glowing lps guna

    ReplyDelete
  2. Banyak feedback positive dari consumer vivix ni.

    ReplyDelete
  3. vivix mmg bagus kan ada juga kawan2 mama yg makan

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah mamapp..saya pun ambil juga Vivix ni..hehe

      Delete

Terima kasih atas komen anda :)



Disclaimer
Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, atau menyembuhkan apa jenis penyakit / masalah kesihatan. Anda perlu merujuk doktor perubatan terlebih dahulu. Maklumat di blog ini adalah untuk rujukan umum semata.