Testimoni Minum Life Shake Elderberry Shaklee Review

 

Testimoni Minum Life Shake Elderberry Shaklee Review

Testimoni Minum Life Shake Elderberry Shaklee// Life Shake Elderberry merupakan range protein soya Shaklee yang terbaru selepas ESP dan Cinch Shake. Life Shake ini merupakan all-in-one shake, yang kaya dengan protein, kalsium, serat, vitamin dan mineral dengan tambahan ekstrak Elderberi untuk meningkatkan perlindungan.

Boleh baca: Keistimewaan Buah Elderberi

Testimoni Minum Life Shake Elderberry Shaklee Review

Selain itu, Life Shake Elderberry dapat membantu meningkatkan tenaga, memberi rasa kenyang yang lebih lama, membantu mengekalkan berat badan yang sihat dan menyokong kesihatan secara menyeluruh.

Review Testimoni Life Shake Elderberry Shaklee

Testimoni Minum Life Shake Elderberry Shaklee Review

“Life Shake banyak membantu saya dalam program detox dan membantu saya dapat kembali berat badan ideal. Sangat mengenyangkan dan sangat sedap 😊 Mix pula dengan ESP Protein, lagi creamy” – Jannah Rofei

Testimoni Minum Life Shake Elderberry Shaklee Review

“Prebiotik dalam Life Shake Elderberry sangat bagus untuk perut dan Syida langsung tak ada masalah pembuangan. Leucine dalam Life Shake ni memang buat Syida rasa kenyang lebih lama.

Sedap sangat rasa Life Shake ni. Premium tu semestinya 😊 Dengan warna purple dia tu, memang sangat teruja nak minum!” – Syahida Ali

Testimoni Minum Life Shake Elderberry Shaklee Review

“Perubahan ketara yang Nana rasa, lemak di dagu semakin kurang dan dagu sudah nampak shapenya. Benda ni paling happy yang Nana dapat efeknya 😍

Life shake ini jadi salah satu favourite Nana sebab rasanya yang sedap dan wajib ambil setiap hari untuk melawaskan pencernaan” – Zarina Awang

Kelebihan Life Shake Elderberry Shaklee

·         Membekalkan 20g protein soya ultra-tulen, non-gmo bagi setiap hidangan, termasuk campuran proprietary protein biji chia organic dan biji labu organic.

·         Rendah indeks glisemik yang menampilkan inovatif pemanis baharu, Reb M, untuk membantu mengekalkan paras gula darah yang sihat dan memberkan rasa kenyang yang lebih lama.

·         Prebiotik daripada campuran bijirin dan enzim pencernaan untuk pencernaan yang lebih baik dan meningkatkan penyerapan protein.

·         Mempunyai Leusina untuk mengekalkan dan membina otot, membakar lemak dan menyokong metabolisma.

·         Tanpa lemak trans, dan bebas kandungan tenusu.

Testimoni Minum Life Shake Elderberry Shaklee Review

Sangat menarik kan? 😊 Berminat dengan LSE ni? LSE ini boleh dibeli dengan dua cara:

1.    Anda boleh layari Shaklee website https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=1441796 untuk terus beli di sana dengan menggunakan kad debit atau kad kredit. Ataupun

2.    Whatsapp saya di https://www.wasap.my/60166203735/LSE dan saya akan bantu belikan untuk anda. Hassle free 😊

Hubungi saya: _cikEdahyu

Whatsapp: 016-6203735 Klik sini

Page FB: Pengedar Shaklee Klang Readystock (vitaminayu)

Your certified Shaklee Product Consultant

COD Klang

Pengeposan ke seluruh Malaysia

Enjoy!

_cikEdahyu :)

Nak tahu macam mana untuk dapatkan diskaun 20% Shaklee? Tekan sini

diskaun Shaklee

Anda juga boleh membaca dengan lebih details, klik saja link di bawah:

Baca juga: Life Shake Elderberry Shaklee: Manfaat, Keistimewaan, Resepi dan Testimoni

Set Kurus Shaklee

Testimoni Set Kurus Shaklee: Berat Turun 15kg

Post a Comment

1 Comments

  1. minuman kesihatan sangat bagus untuk kekalkan kesihatan kepada para pengamalnya

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda :)



Disclaimer
Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, atau menyembuhkan apa jenis penyakit / masalah kesihatan. Anda perlu merujuk doktor perubatan terlebih dahulu. Maklumat di blog ini adalah untuk rujukan umum semata.