Promosi Shaklee Ogos 2021

 

Promosi Shaklee August 2021

Sudah masuk bulan Ogos, guys! 😊 Tak tahu nak rasa lama ke sekejap masa berlalu..haha..Yang penting bagi saya, biarlah kita jalani kehidupan kita dengan berfaedah, ye tak?

Promosi apa Shaklee buat sempena bulan Ogos ini? Terdapat 3 set promosi semuanya. Yay!

Love Your Body Set


Promosi Shaklee Ogos 2021 

Set ini terdiri daripada:

·         ESP protein soya

·         Vitamin C

·         Omega Guard

·         OsteMatrix

·         Herb-Lax

Dengan setiap pembelian Love Your Body Set ini, anda akan dapat:

·         Free membership (worth RM35)

·         Free postage (worth RM10)

·         Free mug Shaklee yang ekslusif, boleh pilih antara 4 warna iaitu Purple, Oren, Biru dan Hijau 

Healthy Glow Set


Promosi Shaklee Ogos 2021 

Set ini terdiri daripada:

·         ESP protein soya

·         Vitamin C

·         Omega Guard

·         YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser

Dengan setiap pembelian Healthy Glow Set ini, anda akan dapat:

·         Free membership (worth RM35)

·         Free postage (worth RM10)

·         Free mug Shaklee yang ekslusif, boleh pilih antara 4 warna iaitu Purple, Oren, Biru dan Hijau

Youth Cleanser & Night Cream Set


Promosi Shaklee Ogos 2021 

Set ini terdiri daripada:

·         YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser & Night Cream – Light atau,

·         YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser & Night Cream – Rich

Dengan setiap pembelian YOUTH Set ini, anda akan dapat:

·         Free membership (worth RM35)

·         Free postage (worth RM10)

·         Baucer e-diskaun yang bernilai RM30

Syarat-syarat baucer e-diskaun:

·         Boleh ditebus pada pembelian seterusnya dengan setiap pembelian produk YOUTH bernilai RM100

·         Sah sehingga 15/9/2021 sahaja.

Boleh baca: YOUTH Skincare Semulajadi dan Selamat


Sangat menarik kan? 😊 Berminat dengan Set Promosi ni? Set Promosi ini boleh dibeli dengan dua cara:

1.    Anda boleh layari Shaklee website https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=1441796  untuk terus beli di sana dengan menggunakan kad debit atau kad kredit. Ataupun

2.    Whatsapp saya di https://www.wasap.my/60166203735/SetPromosi dan saya akan bantu belikan untuk anda. Hassle free 😊

Hubungi saya: _cikEdahyu

Whatsapp: 016-6203735 Klik sini

Page FB: Pengedar Shaklee Klang Readystock (vitaminayu)

Your certified Shaklee Product Consultant

COD Klang

Pengeposan ke seluruh Malaysia

Enjoy!

_cikEdahyu :)

12 comments:

  1. Mug dia semua lawa-lawa sangat kann

    ReplyDelete
    Replies
    1. betullll. Rambang mata tengok mug nya, lawa sangat :)

      Delete
  2. Ada promosi dengan hadiah percuma, berbaloi. Mugs tu menarik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn cantik sangat mugs tu :P colorful!!

      Delete
  3. ketap bibir tgk mug tu ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...jangan gituuuu, kalau beli promosi ni dah boleh dapat :P

      Delete
  4. Suka mug tu tp kena beli set pulak..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah, Kakmim. Exclusive untuk promosi mugs tuuu :) Luar takde..huhu

      Delete
  5. datang tengok promosi...

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Ada lagi, kak. InsyaAllah jangan risau, yang penting laju..hehe

      Delete

Terima kasih atas komen anda :)



Disclaimer
Segala penulisan dan testimoni berkenaan produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, atau menyembuhkan apa jenis penyakit / masalah kesihatan. Anda perlu merujuk doktor perubatan terlebih dahulu. Maklumat di blog ini adalah untuk rujukan umum semata.